خوب به سرش میاد . یک ملت رو نابود کرد . چیزی که زیاده پرسپولیسی ... هرکی حق ما رو بخوره خودشو می خوریم :n24:نقل قول:
Printable View
خوب به سرش میاد . یک ملت رو نابود کرد . چیزی که زیاده پرسپولیسی ... هرکی حق ما رو بخوره خودشو می خوریم :n24:نقل قول:
ترکیب پرسپولیس برای دیدار با فجر مشخص شد
نیلسون،سیدجلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، امید عالیشاه، حسین ماهینی، محمد نوری، مهرداد کفشگری، پیام صادقیان، محمدرضا خلعتبری و سیدمهدی سید صالحی.
عجیبه که حقیقی نیست:n04:نقل قول:
امیدوارم دلیل فنی باشه و نتیجه اون تیترای روزنامه ها که گفته بودن واسه عروسی برادرش خودشو محروم کرده نباشه.
شایدم هدف دایی این بوده که با بودن نورمحمدی خیلی تیم دفاعی میشه و بهتره یه عنصر دفاعی کم بشه.
ترکیبم احتمالا اینه
............................ نیلسون ...........................
نورمحمدی ........ سدجلال ..... بنگر .......... ماهینی
............... نوری .............. کفشگری ...............
عالیشاه ................ صادقیان ................. خلعتبری
......................... سیدصالحی ..........................
نوری تو پست هافبک دفاعیه و موقع حمله میتونه اضافه شه و نورمحمدی جاشو پر کنه.
نیمه اول که چیزی نداشت
فجر چند لایه دفاع میکرد و چشم به ضد حمله داشت ما هم برنامه مشخصی برای حمله نداشتیم
امیدوارم نیمه دوم بازی قشنگتر شه و با برد ما همراه شه:n01:
یاد یونان و اتوری هاگل جام ملتهای سال 2000 بخیر:n02:
:n12:صادقیان:n12:
فوق العادست این پسر
70 80 مترو با توپ رفت یه پاس استادانه داد و سدصالحی کارو تموم کرد:n12:
بردن تیمای 100% دفاعی خیلی میچسبه:n09:
قیافه آقای ضد فوتبال بعد از دبل شدن:n28::n14:
یه تیم آخه چقد میتونه دفاعی بازی کنه
فجر پیروانی کجا فجر محمود ضد فوتبال کجا
یعنی نیمه دوم رسما بازی یه گله بود هیچ وقت فجر رو توی آزادی اینجوری ندیده بودیم که به لطف یاوری دیدیم
به لطف و یاری خدا بردیم
تیم در مجموع خوب بود به خصوص نیمه دوم که به نظر من نیازی هم به تعویض نداشتیم چون تیم داشت خوب پاسکاری میکرد
کسایی مثل خلعتبری صادقیان و عالیشاه برای بازی فضا میخوان و با بسته بازی کردن فجر کار برای این بازیکنا سخت شده بود اما فجر اواخر بازی فقط یکی دوبار جلو اومد و همون یکی دو بار هم برای صادقیان کافی بود
انصافا فرارش بالاتر از سطح آسیا بود و البته پاسش واقعا اروپایی بود
خیلی باهوشه کل تیم فجر رو کشید سمت چپ پاسشو داد سمت راست
سید صالحی هم انصافا قشنگ زد
حیف اگر این گل رو جلوتر زده بودیم هم بازی قشنگ تر میشد هم فجر یکی دوتا دیگه میخورد
...................
دم علی دایی گرم که حقیقی رو نشوند روی نیمکت مربی یعنی این با اینکه بهش احتیاج داشتیم اما نظم رو فدای تیم نکرد
مرسی:n16:
عجب استارتی زد این پیام صادقیان از زمین پرسپولیس با سرعت بالایی که داشت چند نفر دریبل زد توپ برد تو زمین فجر و پاس گل عالی که به سید صالحی داد و دروازه فجر باز شد سید صالحی هم بهترین بازیکن فنی زمین شد:n16:برد جلوی تیمهای یاوری خیلی میچسپه عجب فیلمی بازی میکنن این بازیکنای فجر جابر انصاری توپ از دست داده خودش انداخته زمین صورتش گرفته بی اینکه برخوردی بوجود بیاد:n04:خوشبختانه موقعیت خاصی هم نتونستن رو دروازه ما ایجاد کنن غیر اون شوت مهرزاد معدنچی که از کنار دروازه با اختلاف کمی به بیرون رفت موقعیت خاصی نداشتن:n05:
بازی کیفیت لازم رو نداشت کسل کننده بود مخصوصا نیمه اول بازی.شاید دوستان موافق نباشن ولی اینی که من دیدم یه بازی بدون برنامه از طرف پرسپولیس بود نه این بازی اکثر بازیهای این فصل پرسپولیس(مخصوصا نیمه های اول) همینطور بوده.البته شاید حاشیه های این هفته در بد بازی کردن بچه ها تاثیر داشت. ولی همچنان معتقدم باید یه تمرین دهنده به این تیم اضافه شه.در کنار پیام کفشگری هم بازی امروز خیلی خوب بود.
آقا این کرانچار چی میگه
مثل اینکه باورشون شده که تیم مارو با بازی خوبشون بردن:n29:نقل قول:
کرانچار با اشاره به اظهارات اخیر علی دایی گفت: من کاری به صحبتهای دایی ندارم اما اگر در اینترنت جستوجو کنید متوجه میشوید زمانی که دایی کودک بود من در فینال مسابقات اروپایی بازی میکردم و در جام جهانی 2006 نیز من سرمربی تیم ملی بودم اما دایی تنها یک بازیکن بود.
ضمنا برد تیم هم تبریک میگم.:n12: