سلامنقل قول:
این پستها رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام بر همه
آقا یه کمک اساسی بدین
کلید لو رفته کاسپرسکی 2013 بد مستی می کنه!
راه حل چیه؟
یعنی چی دوست عزیز میشه واضح تر توضیح بدین؟نقل قول:
داداش من اون صفحات رو خوندم ولی راستش چیزی متوجه نشدم.در کل اینکه این پروسه از حجم ترافیکم خیلی کم میکنه اگه بلوکش کنم دیگه نت ندارم اگه بلوک نکنم حجمم میپره.موندم چیکار کنم؟نقل قول:
آپدیت ویندوز خاموشه ؟نقل قول:
آره رفیق خاموشه.البته چند تا راه دیگه هم آقا بتمن گفتن که اونا رو هم انجام دادم ولی میخوام بدونم اگه بلوک کنم اینترنتم از کار میوفته.کسی این مشکل رو توی ویندوز 7 نداشت؟
سلام عزیر این پروسه آدرسش چیه؟نقل قول:
این پروسه مال ارتباط شبکه هست (بین مودم و سیستم ) اگه غیر فعالش کنی مودم وصل نمیشه به سیستم (sistem32/svhhost) واسه همین به نت وصل نمیشه چون بلوکش کردی
سلام
خیلی وقته به اینجا سر نزدم
یک key از کاسپر از تاپیک مربوطه گرفتم ، خیلی وقته داره کار میکنه ، دیگه داره حوصله ام سر میره
میخام بهشون پیام بدم که بابا بیان این key رو بلاک کنید ، بستشه دیگه !!!:sq_13:
الان میخام این نسخه Kaspersky Internet Security 2013 v13.0.1.4190 (a.b) Final رو دانلود کنم
به نظر شما ارزشش رو داره که 2012 رو بااین عوض کنم ؟
مشکلی برای key پیدا کردن نخواهم داشت ؟ یا کرک کردنش ؟
کاسپرسکی 2013نقل قول:
بهش کلید دادم بعد یه مدت لو رفته. حالا کلش غیر فعال شده هیچ کاری نمی شه کرد. پدر سیستمم رو درآورده
یادمه برای 2011 یه برنامه بود شبیه تریال ریستر که کاسپرسکی رو کلا ریست می کرد و از اول بهش کلید می دادیم. برای 2013 گشتم چیزی نبود. چی کار کنم؟
بچه ها من از آمریکا یه کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2013 به دستم رسیده، برا 3 کامپیوتر 1 ساله، میخوام بفروشمش کسی از قیمت خبر داره؟