ممنون . ولی ترجیح میدم آنلاین آپدین کنم . بدون دردسر فعال میشه و ماندگاره .نقل قول:
Printable View
ممنون . ولی ترجیح میدم آنلاین آپدین کنم . بدون دردسر فعال میشه و ماندگاره .نقل قول:
سلام بر گلان و بلبلان ........
اسمارت 6 با لایسنس یکساله رو سیستم نصبه. جدیدا سایت p30-download نمیزارم برم access denied میده. چکار کنم بتونم وارد سایت بشم؟:n05:
به نقل از پست 1197# جناب aylar6888 :نقل قول:
نقل قول:
رفع بلاک شدن یک سایت یا کل سایتهایی که توسط ESET بلاک میشوند :
نکته :
این دستور مشخص در عکس زیر کل سایتهای بلاک شده رو باز میکند و زیاد توصیه نمیشه....
برای رفع بلاک یک سایت خاص آدرس سایت رو بدون WWW در انتی ویروس اضافه کنید و دو ستاره (شیفت + F8 ) دو طرف آن بگذارید..
مثلا :
*HHHH.COM*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ذوستان من نمی تونم آپدیت کنم
نود رو یعنی اصلا گزینه ای نداره که مه من یوسر پسورد بدم..
لطفا حذف شود...
سلام :نقل قول:
توی محیط نود 32 کلید اف5 رو بزنید و از منوی آپدیت سمت چپ زیر شاخه اون رو باز کنید و روش کلیک کنید و داخل پنجره باز شده یوزر نیم و پسور رو میتونید وارد کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد کردم اوکی بزنم ؟
و یه سوال دیگه این یوسر و پسورد ها رو کی بیرون میده ؟
و از کجا میاد ؟ مرسی
سلام :نقل قول:
آره توی عکس نشون دادم هر دو قسمت رو که بازه اوکی بزن...اینها یا نسخه تریل یکماهه هستن یا نسخه های هدیه چند ماهه و چون چندیدن نفر ازشون معمولا استفاده میکنن زود بلاک میشن...شانس هم دخیله توی بلاک شدن که زود بشه یا دیر...
در ضمن اگه اینها رو وارد نکنی فقط آپدیت نمیشه و قابلیتهای دیگه فعال هستن....که اگه از نسخه های 5 به بعد استفاده کنی HIPS دارن که از سیستمت بخوبی محافظت میکنه...
آپدیت فقط برای مقابله با مخربهای جدیده...
سلام.
نود 5 من سایت د.ا.نلود ها رو ویروس میشناسه و نمیزاره چیزی ازش دانلود کنم .
چیکار باید کرد ؟