نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 89 ---->17.800.000
رنگیش هم 200 تا کم کنید
مطمئنید 10 تا کارکرده ؟
Printable View
نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 89 ---->17.800.000
رنگیش هم 200 تا کم کنید
مطمئنید 10 تا کارکرده ؟
با سلام
دوستان من چند ماه پیش یه تیبا اسم نوشتم یعنی قبل این گرونی ( همون حدود13 میلیون) یه ماه دیگه تحویله! اما الان مرددم نگهش دارم یا نه! راستش خودم تو کارخونه سازنده اش کار میکنم! خط تولیدش کاملاً رباتیکه و خیلی بهتر از پراید تولید میشه اما کلا تو مونتاژ و رنگ با پراید تفاوتی نداره فقط بدنه اش با کیفیت تر ساخته میشه مونتاژش هم یه خورده خطش بهتره! تو شرکت هم یکی داریم یه دوسالی هست سوار میشیم مدامم به این ور اونور میزنیم نمیگم عیبی نمیگیره اما سروصداشم برامون مهم نیست! واسه همین نمیتونم بگم ماشین خوبیه یا نه ! اگه یکی داشته باشه و درست و حسابی باهاش رفتار کنه اون موقع مشخص میشه ماشین خوبیه یا نه
بگذریم به نظر شما بفروشم یه سمند بخرم یا پژو 405 ی چیزی بهتره یا همینو نگهش دارم اینم بگم من خیلی این ور اونور نمیرم در حد هفته ای 4-5 ساعت ماشین سوار میشم قیافه تیبا رو زیاد دوست ندارم خصوصا عقبشو اما اگه کیفیتش خوب باشه و خرجش بالا نباشه واسم مهم نیست زیاد! حال کسی میتونه یه کم منو راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ یا اینکه تیبا خرجش بالاست یا نه؟ و...
مرسی
نقل قول:
دوست عزیز
به نظر من همین تیبا رو نگهدارین .
تیبا رو بفروشی ماشین مناسب مثل 405 یا سمند بخوای باید چند میلیون تومان هزینه کنی
با توجه به صحبت های شما تیبا ماشین خوبی خواهد بود. دلیلی برای فروشش نیست
بله! من این ماشینو از یکی از اقوام خریدم!!!راستی قیمتا امده پایین؟؟ چون تیپ2 رو میگفتن توی 23تومنه که..با کسر دو مدل باید قیمت توی 20-21 باشه که...نقل قول:
قیمتها که پایین اومده ، ببینید ماشین در چه وضعی هست یه موقع تمیز و خونگی باشه حتی تا 1 ملیون بالاتر هم جای خریدش هست .نقل قول:
من نگفتم خوبه يا بده نمي دونم راستش! اگه بدردنخوره و سمند بگيرم بعداً خوشحال تر خواهم بود خب يه چند ميليون بيشتر ميدم!نقل قول:
هر ماشینی در ایران نقاط قوت و ضعف خاص خودشو داره. ملاک هاتونو بگین تا بیشتر راهنماییتون کنیم کدوم ماشین با ملاکهای شما سازگارترهنقل قول:
گفتم ديگه كيفيتش بالا باشه، خرجش كم باشه، ايمنيش بدك نباشه، بشه باهاش يه مسافرت كوچيك اما مطمئن رفت، امكاناتش خوب باشه خيلي شد نه!؟نقل قول:
قيافه اشم بدك نباشه بشه تحملش كرد
قیمت تیبا با سمند فرق می کنه دوست عزیز. اما اگه پول هر دو (صفر) رو داری د:نقل قول:
کیفیت خیلی فرقی نمی کنه. گرچه من پشت تیبا نشستم پشت سمند هم نشستم خودم از سمند راضی تر هستم
خرج هر دو یکسان هستش
ایمنی سمند خیلی بهتره. مخصوصا سورن که 2 کیسه هوا هم علاوه بر قوت شاسی و بدنه داره.
خود من برای مسافرت سمند رو گزینه مناسبتری می دونم.
سمند مدلهای مختلف داره SE ،lx سورن . تیبا از لحاظ رفاهی جلوی سورن ELX حرفی برای گفتن نداره. به نظرم جلوی lx هم همچنین. در مورد se و تیبا من خودم راحتی se رو ترجیح می دم
از نظر زیبایی هم کاملا نسبی و سلیقه ای هستش. من خودم اصلا قیافه تیبا برام قابل تحمل نیست. به نظرم (کاملا سلیقه ای) از هیچ زاویه ای تناسب زیبایی نداره.
سلام
206 82 دارم اندازه 82 سال بیچاره کرد ما رو تا ردش کردم 15 میلیون پول دارم هم مدل بالا میخوام که مثل اون 206 بیچارم نکنه هم کم مصرف خواهش میکنم راهنمایی کنید چی بخرم