پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟ :n09:نقل قول:
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء :n15:
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
Printable View
پس dead space3 رو بازی کنی چی میگی....؟ :n09:نقل قول:
طرف با سرعت نور تو جو پرتاب میشه..میخوره به سخره هیچی اش نمیشه..بدون ماسک هم نفس میکشه تو خلاء :n15:
اینایی که تو میگی چیزی نیست...
سلام . دوستان بدبخت شدم :n28:
من هر سه شخصیت رو تموم کرده بودم ، آیدا رو هم تا نصفه رفته بودم. ویندوزم به مشکل برخورد . مجبود شدم ویندوز رو عوض بکنم
اما قبلش هرچی فولدر سیو داشت رو کپی کرده بودم . بعد ویندوز پیست کردم سرجاهاشون اما وقتی رفتم تو بازی . از نیو گیم اومد :n28::n14:
میشه بگین چیکار کنم سیو های بازیم برگرده ؟ :n16:
باید سیو گیم کامل رو دانلود کنی از ادامه اش بری ::این سایت رو سرچ بزنی پیدا میکنی..منم از همینجا دانلود کردم سیو کامل رو..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی اسکیل خریده بودم . یعنی همش رفت ؟! :n03:نقل قول:
نمیشه واسه سیو خودم کاری کرد ؟ :n27:
با ترینر میشه هم Skill point اضافه کنی یا کلشونو باز کنی ، این راه هست :n26:نقل قول:
من هنوز Dead Space 3 رو شروع نکردم اما هر بازی چهارچوب خودشو داره ،مثلا وقتی DMC بازی می کنید دیدن هر نوع هیولایی تعجب اور نیست اما در رزیدنت اویل اساس کار امبرلا و شرکتهای مشابه ازمایشات ویروسی و ژنتیکیو این چیزهاست و داستانو اتفاقات هم کاملا جدی و از روی اصول دنبال میشه .نقل قول:
خب من نسخه های فرعی رو بازی نکردم و اصلیها رو هم از 3 شروع کردم اما تا اونجا که یادمه نمسیس به یکباره تغییر نمی کرد یا در نسخه 4 باز زیاد غیرمنطقی نبود که مثلا یه انگلی در بدن یه فرد باشه و بعد از مردنش بیاد بیرون ، همچین دور از ذهن هم نیست ولی در کل بالاخره به قول خودتون "بازین" ، زیاد گیری نیست روشون ولی با اینحال اصول و منطق خاص خودشو داره ...اما اینا دیگه به ته دیگ رسیدن و از چهارچوب منطق خود بازی هم زدند بیرون ... اینی که یه ادم توسط یک ویروس تبدیل به یک دایناسور غول آسا بشه و بعد دوباره بتونه به فرم انسانیش برگرده در تاریخ این سری بازی بی سابقه هست.نقل قول:
چطوری میشه از اون بمبهایی که با اسلحه پرتاب میشه استفاده کرد؟
با لئون چطوری میشه با دو تا کلت شلیک کرد؟
هدف گیری میکنید بعدش دکمه مثلث توی PS3 و Y توی 360 رو میزنید سویچ میکنه روی حالت دوم .
روی PC نمیدونم کدوم دکمه هست .
ممنون ولی من با pc دارم بازی میکنم.نقل قول:
کسی میدونه رو pc چطوری کار میکنه؟
با E ...اول نشونه بگیر بعد e رو بزن.نقل قول:
بعصی اسلحه ها هم حالت تک تیر و 3 تیر دارن که زیر جاییکه تعداد فشنگهاتو داخل خشاب نشون می ده ،می تونی ببینی روی کدوم حالته.