:n13:نقل قول:
داداش رضای عزیز بهم حق بده این خبری که گفتی دیروز منتشر شده... من اولین بارمه می بینم :دی
دوستان مفهومی یعنی چی؟ من الان باید چی بخونم ؟:n03:
Printable View
:n13:نقل قول:
داداش رضای عزیز بهم حق بده این خبری که گفتی دیروز منتشر شده... من اولین بارمه می بینم :دی
دوستان مفهومی یعنی چی؟ من الان باید چی بخونم ؟:n03:
نه میدونی چیه اینا فردا میان میگن از کتاب نمیاد تمام سوالات از کهکشان راه شیری میاد... از اینا با زیر میزی هاشون بعید نیست آخرش کی ضرر میکنه بازم ما !!!نقل قول:
دوستان ما که رفتیم به کوب درس بخونیم ، امیدوارم شما ها هم موفق و موید باشین تا یک ماه Study... ...:n16:
مملکت زده به سرشون آخه کجای کتاب دینی چیزی جز چرت و پرت گفته که باز مفهومیش میاد
!!!؟:confused:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
آقا الان داره یه حسی میگه این سوالان مفهومی برای دانش آموز های ممتاز به معنی سخت تر بودنشون هست نظر شوما چیه؟آخه کتابای ما مفهوم نداره چیش مفهومی میاد
مهران جان من تصمیم داره نصف روز تا 1 روز جزوه بخونم 1.5. روز باقی رو 6 تا نمونه سوال 2 سال اخیر با تمرینای کتاب به اضافه اثبات ها کآر کنمنقل قول:
سلام دوستان ........ وای الان تازه حسابان رو در عرض یک ساعت واسه خوندن فردا اولویت بندی مجدد کردم ، من فقط از حسابان می ترسم... آخه تازه فردا میخوام 3 فصل رو تموم کنم
فصل 1 و 2 و 3
از هر مبحث 2-3 تا مسئله حل میکنم کافیه... امیدوارم با اینکارم حداقل 10 بگیرم... با اون مفهومی بودنش ... خدا رحم کنه...:n02:
بعدش چهارشنبه فصل 4و5 رو تمرین میکنم
اونوقت کل کتاب رو چهارشنبه تموم می کنم...بعدش یکسره میشینم سوال حل میکنم تا شنبه 28 اردیبهشت... دوستان موفق باشین
دوستان اینارو قبل خوندن فصل سوم حسابان حفظ کنین بعدش واستون راحت تر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما جواب حد روبرو چه می شود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یک نظر فکر می کنیم جواب ۱ می شود اما با توجه به دامنه تابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که برابر است با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابع f در نقطه هایی
مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف نشده است یعنی هر چه قدر به صفر نزدیک شویم باز هم نقاطی وجود دارند که در آنها f تعریف نشده است پس نمی توانیم x را به صفر نزدیک کنیم و در نتیجه تابع f در نقطه صفر حد ندارد .
نرم افزار آموزش حسابان: