یه جا دیده بودم که نوشته بود کلا سرویس های محدود ضریب اشتراک ۱به۱ هستند.
حالا این سرویس های الان همون 128 های قبلا هستند که بازم شیر میشند ؟:n13:
Printable View
یه جا دیده بودم که نوشته بود کلا سرویس های محدود ضریب اشتراک ۱به۱ هستند.
حالا این سرویس های الان همون 128 های قبلا هستند که بازم شیر میشند ؟:n13:
فردا میرم مخابرات مرکزی( طالقانی ) با خودشون مستقیم صحبت میکنم.
ببینم قضیه از چه قراره.
قبلا ماهی 13 هزار می دادیم 256 نامحدود می گرفتیم سرعت دانلودش هم 30 بودش
چندوقت پیش هم 13 هزار می دادیم 5 گیگ بحثت می گرفتیم سرعتش 120 بود شبانه هم رایگان بود 12 تا 7
الا هم با 13 هزار تومان طرح شماره 11 مخابرات را بهت می دهن که 4 گیگ هستش و شبانش رایگان هست از سایت 1 تا 7 صبح
من خودم به شخصه 256 نامحدود که داشتم
که کم کمش ماهی 15گیگ دانلود می داشتم با ماهی 13هزارتومان
خوب من شما هم جای مخابرات باشیم با حذف نامحدود کاری می کنیم که پول بیشتر بره توی جیمان
بخواهیم با بعثت مقیاسه بکنیم
هم از گیگ زدن هم از ساعت شبانه زدن هم سرعت پایین تر می دهن
همان 13 هزارهم باید پرداخت بکنیم
اگه از من میپرسید میگم بیان کلا دانلود رایگان رو بردارند تا سرعت بره بالا.
در مورد الماس هم بپرس اگه فردا رفتی مرکز مخابرات. شرایطش چجوریه سرعتش چقدره. دمت گرمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست گرامی سرعت عالیه همیشه با بعثت 120 الی 130 هستش واقا لذت بخش
فقط کی جرعت دارد توی طول روز دانلود بکند!!!!
از این که میبینم هیچ اطلاعی از وضعیت سرعت نداری و میای اظهار نظر میکنی اعصابم خورد میشه.نقل قول:
سرعت اون موقع خوبه که تایم اوت نداشته باشه.اون موقع که پینگش خوب باشه.نه این که سرعت 120 باشه اونم توی روز فقط و بعد هی تایم اوت داشته باشه.
شما ساعت 10 شب به بعد امتحان کن.گوگل رو نمیتونی باز کنی.
واسه من اون اولا سرعت فیکس 130 بود ولی بعد از یه ماه نامردا شیرش کردن و رسید به 60 البته این متغیر هست همونجور که آقا امید گفتن. اگه شیر نمیکردن.....:n03:
دوست گرامی بنده کسی هستم که هر 4 روز چراغ لینگ مودمم قطع می شد 2 روز زنگ می زدم می امدن دم کافوی نوری می امدن کارت را می کشیدن بیرون دوباره جا می زدن 3سال من اینجوری اینترنت داشتم اخر سرهم انقدر این روال ادامه داشت تا کافو اتیش گرفت اون موقع امدن درست کردننقل قول:
اونم سرعت 128 دانلود 18 الی 20
بنده و خیلی های دیگر خون دل ها خورده ایم.....
بعد شما به تایم اوت گیر می دهی اونم به خاطر بازی اینترنتی و.........
سختی نکشیدی برادر سختی می کشیدی می فهمدی
منی که انقدر سختی و... کشیدم وقتی الا سرعتم 120 باشد و شب هم برای دانلود 40 هم باشد کافی هستش(ازهیچی بهتره)
ای روزکار وقتی گفتی اطلاعی نداری از وضعیت نت بدجور زورم امد
عیبی ندارد!!!
همین امروز تا 12 شب سرعت عالی بودش تا از 12 گذشت اینترنت خراب شده و یک میگ هم نتوانستم دانلود بکنم
من فقط امیدوارم واسه وقتی پیر میشم,اینترنت وضعیتش خوب بشه.لااقل سرعتش بهتر بشه.اون موقع حال میده واسه وب گردی.البته اگه تا اون موقع ( ۲۰ سال دیگه ) یه پیشرفتی بکنیم.