fمن يادم نمياد در باره نسخه pc حرف زده باشم فقط راهنمايي كردم اين همه دربارش حرف ميزنن بعد ميان پسته من رو پاك ميكنن مديريت كلوب با شما بودم كه پسته من الكي اينجا پاك كردين
Printable View
fمن يادم نمياد در باره نسخه pc حرف زده باشم فقط راهنمايي كردم اين همه دربارش حرف ميزنن بعد ميان پسته من رو پاك ميكنن مديريت كلوب با شما بودم كه پسته من الكي اينجا پاك كردين
به جان خودم میاد ... حالا ول کنید.نقل قول:
آقا من یه خبر فوری بگم . من از سایت Ign یه لینکی پیدا کردم که میگه این بازی برای پی سی میاد. اگه تونستید ترجمش کنید. لینک رو ببینید
میشه بگی چه فرقی کرده ؟نقل قول:
دوست عزیز.شما بگو از این بازی چی می خوای بدونی ما هم بگیم.نسبت به نسخه ی قبل خیلی فرق کرده.
از تفاوت های خفنش رو بگو.
کاملا تایید میشه که همش داریم در این مورد بحث میکنیم!:27:نقل قول:
من یکی که دیگه کلافه شدم!:19:
تایید میشه!:11:نقل قول:
از تفاوت های مهم می توان به:
1-زمین پس از بارون و موقع بارون حسابی خیس می شه و اب این ور و اونور پاشیده می شه و کنترل ماشین
خیلی سخت می شه.
2-در این بازی می توان یه جا کاور گرفت و به صورت کور شلیک کرد.
3-یه موبایل دارین که خیلی کارامده.همه ی ماموریت ها از طریق این موبایل میاد.بعضی وقت ها زنگ می زنن
بعضی وقت ها اس ام اس می کنن.می تونین زنگ بزنین به یه شماره مشخصات اهنگ توی رادیو تون رو بگیرین.
4-اگه شراب بخورین تا یه مدت مستین.وکنترل خیلی سخته.
5-برای رد شدن از اتوبان باید 5دلار ناقابل عوارضی بدین.
6-می تونین زنگ بزنین 911 پلیس یا امبولانس یا اتشنشانی خبر کنید.
بسه یا بازم بگم؟؟؟:5::10:
این بازی رو حد اقل چه سیستمی کار میکنه ؟!
دوست عزیز! این بازی نه تنها برای PC منتشر نشده بلکه خبر ساخت بازی به طور رسمی برای PC هنوز اعلان نشده.نقل قول:
مر سي از اطلاعات خوبت .نقل قول:
پس بازيش بايد خيلي فرق كرده باشه با نسخه قبليش.
بله.بازم می گم.
1-در این بازی کافی نت هست که میرین ایمیل هاتون رو چک می کنین و هزار کار دیگه که تو اینترنت می شه کرد.
2-می تونین با موبایلتون عکس بگیرین.
3-کارواش هم تو این بازی هست.
4-می تونین بین 2 نفر هر کدوم رو که خواستین بکشین.و مرگ و زندگی دیگران دست شماست.
بابا ما كه دلمون اب شد . اميدوارم بازيش زودتر برا pc بياد.نقل قول:
سلامنقل قول:
-می تونین بین 2 نفر هر کدوم رو که خواستین بکشین.و مرگ و زندگی دیگران دست شماست
میشه اینو توضیح بدین؟
ممنون