پایان.............. کاش بایو ور هم مثل باقی شرکت های بازی ساز خز بازی در میاوارد همینطوری مس افکت رو ادامه میداد و تموم نمیشد. بیشتر از همه نبود کارکتر های بازی و خود شپرد در نسخه های احتمالی اذیتم میکنه.
یک سری سوال در پایین هست کسایی که تموم کردن بخونن.
محتوای مخفی: .
مس افکت شاهکاری که بچه گانه تمام شد. 5 سال انتظار هوادران، نزدیک به 100 ساعت گیم پلی در هر سه بازیواقعا در 5 دقیقه نابود شد. نزدیک
کاش deus ex human revolution بعد از مس افکت 3 میومد.
واقعا بایو ور داستان و دنیایی خلق کرد که خودش از پایان دادن بهش ناتوان بود. در این راه هم افرادی فضول تقصیر داشتن. لو رفتن داستات نسخه 3 باعث شد که بایو ور مجبور به تغییرش بشه. حتی من فکر نکنم قرار بود مرحله اخر در زمین باشه.
بایو ور واقعا بد تموم کرد. اولا اینکه منشا اصلی ریپر ها رو به ما نمیگه! یعنی اصلا مشخص نیست که چطوری خلق شدن. درسته شاید یک سری تمدن های پیشرفته بودند که ریپر هارو ساختندتا خودشون رو نجات بدن ولی اخر گفته نمیشه این تمدن پیشرفته مال چه زمانی بوده(اولین تمدن باهوش کهکشان؟) بعد ایده بچه رویای شپرد برای نقش catalyst افتضاح بود بچه گانه ترین ایده . میتونست به شکل یک ریپر بیاد .
در ضمن چرا در کل بازی هاربینجر نیست؟ این افتضاخه که نبود و باهاش حرف نزدیم. قرار بود ماهیت کیپر ها مشخص شه حتما اونو گذاشتن واسه dlc ؟ همون طور که حدس زدم اضافه کردن مولتی پلیر گند زد به بازی. بعد دلیل بهتری واقعا واسه اینکاره ریپر ها پیدا نکردن؟ ما شما رو میکشیم تا شما موجودات روباتیک پیشرفته ای مثل edi نسازید که شمارو بکشه.
بعد بهترین انتخاب هم همون merge بود . دلیلشو میگم.
در گزینه destroy : شما ریپر ها و زوباتیک هارو از بین میبرید ولی چند نسل بعد دوباره روباتیک ها ساخته میشند. وچون دوره نابودی دیگری نیست موجودات اورگانیک مجبور میشن دوباره ریپر بسازن تا حداقل یه جوری زندگی کنند.
در گزینه control : شپرد ریپر هارو کنترل میکنه ولی این به این معنی نیست که جنگ در جهان تموم میشه. با احتمال حضور edi و geth ها یا پیشرفت ai ها دوباره همون اتفاق قبلی می افته. و روبات ها قصد در نابودی موجودات اورگانیک میگیرن.
ولی میمونه گزینه merge که فکر کنم رنگش هم سبزه. خود بازی هم میخواد شما این گزینه رو انتخاب کنید. اول که با تعریف گزینه های تخریب و کنترل بازی ایلوسیو من و اندرسون رو نشون میده. پس احتمالا یک گیمر دوست داره راه خودش رو بره که تلفیق هست. دوم اینکه طبق بازی بهترین و تنها راه جلوگیری از جنگ های بعدیه. مسیر رسیدن به merge هم طولانی تره. طعنه به این داره که تخریب و کنترل نتیجه های موقت هستند و تلفیق تاثیر بهتری در بلند مدت داره.
احتمال تغییر پایان نیست یعنی اگر dlc ندن شما صد بار دیگه با سیو 3 بازی کنی یا galactic readiness رو 100 کنی همون پایاناست.. چون در دو پایان شپرد میمیره. مگر اینکه ایلوسیو من حاضر بشه ریپر هارو کنترل کنه یا او خودش رو برای تلفیق کردن قربانی کنه. اون وقت شپرد میتونه برگرده بره با عشقش کناره ساحل. در یک پایان هم که شپرد زنده میمونه بعد ها که سیتادل رفت سر جاش میتونه نجات پیدا کنه. ولی احتمال عرضه dlc بعد اتفاقات اخر بازی صفره. احتمالا اولین dlc باز پس گیری omega از ایلوسیو من باشه.
در هر حالت طبق بازی زمین به طور نسبی از دست میره. و انسان ها به سیاره ای که نورمندی در اون فرود میاد کوچ میکنند. (اگر mass relay ها نابود شدن و پسره در آرزوی سفر در ستاره هاست چطور انسان ها به این سیاره اومدن) ولی احتمالش هتست داستان شپرد تموم نشده باشه(ولی میمیره آخه) چون پسره از بابابزرگش میپرسه یک داستان دیگه از شپرد برام بگو و اون شورع میکنه( خوب احتمالا یک داستانی بعد این اتفاقات باید باشه)
یک سوا من با 3420 war asset تموم کردم بازیو. salarian ها باهام راه نیومدن. اشتباهم چی بود؟ اگر جنوفیج رو درمان نمیکردم هم کرگن رو داشتم هم سالارین؟
راتسی اندرسون رو زنده نگه داشتین؟