سلام
من ویندوز سون دارم که قبلا کرک شده بود ولی امروز از کرک خارج شده چطور میتونم دوباره کرکش کنم(ویندوزمwindows 7 enterprise sp1 )
ممنون
Printable View
سلام
من ویندوز سون دارم که قبلا کرک شده بود ولی امروز از کرک خارج شده چطور میتونم دوباره کرکش کنم(ویندوزمwindows 7 enterprise sp1 )
ممنون
طبق پست 1137 صفحه 114 برین:20:نقل قول:
سلام.من ویندوز کینگ(شرکت پرند) رو دارم...میخواستم بدونم اگه آپدیت کنم کرکش از بین میره؟
ممنون
اگر که کرکشم از بین بره خیلی راحت درعرض چنددقیقه با windows loader میتونید کرکش کنید درضمن اگر این آپدیت تو لیست آپدیتهای خودتون مشاهده کردین kb 1033 این گزینه رو hidden کنیدبا کلیک راست روی این گزینه انتخاب گزینه hidden :20:نقل قول:
ممنون...فقط همین آپدیت خطرناکه یا بازهم هستش؟نقل قول:
اگر که کرکشم از بین بره خیلی راحت درعرض چنددقیقه با windows loader میتونید کرکش کنید درضمن اگر این آپدیت تو لیست آپدیتهای خودتون مشاهده کردین kb 1033 این گزینه رو hidden کنیدبا کلیک راست روی این گزینه انتخاب گزینه hidden [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که من اطلاع دارم همین شماره آپدیت هست که جنیون بودن ویندوز تشخیص میده درضمن همونطوری هم که اشاره کردم فرض بر مثال اگر که ویندوز شما هم ار حالت جنیون خارج بشه خیلی راحت از نوع قادر به کرک کردنش هستین.
من پارسال ویندوزم رو با برنامه ی RemoveWAT V.2.2.6 اکتیو کردم و اکتیو شد و مشکلی نداشت تا چند وقت پیش که وین عوض کردم حالا هرچی با همین برنامه اکتیو میکنم وقتی به اینترنت وصل شم غیرفعال میشه نمیدونم چی کار باید کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
شما پست 1165 پیدا کنید تو دو صفحه قبل هست بعدش طبق اون پیش برین:20:نقل قول:
سلام نميدونم سلامو جاي درستي طرح ميكنم يا نه ولي اين مشكلو موقع نصب برنامها دارم
the filename.directory name,or volume lable syntax is incorrect.
سلام.من اومدم ویندوز لپتاپم رو اکتیو کنم ، با استفاده از Cracke Windowns 7 که توی پست 1137 گذاشتین.برنامه رو باز کردم ، Loader رو انتخاب کردم ، سیستم ری استارت شد اما همون اول کار ، وقتی برند Fujitsu نشون داده میشه سیستم هنگ میکنه و هیچ دکمه ای کار نمیکنه ، نه میره توی بایوس نه چیز دیگه ای !!! :( چیکار کنم ؟ بدبخت شدم رفت ؟؟؟؟ ------------------------------------------------ ویرایش : تونستم بایوس رو بیارم.باید همزمان با روشن شدن لپتاپ F2 رو بگیرم تا بایوس بیاد.در غیر این صورت نمیاد ... حالا چیکار کنم؟امکان داره هارد سوخته باشه؟ موردی بوده که همچین مشکلی داشته باشه؟