بنده هم از اين بابت متاسفمنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
Printable View
بنده هم از اين بابت متاسفمنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
من مامان مونیکا هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط G A B R I E L
خب چرا ناراحت می شی آقا 40 50 سالته خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ما اینجا عضوه 12 ساله هم داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه خبر خوب.
با صندلي نشين جديد توافق كردم و فردا ساعت 14 جاشون رو با مونيكا خانم عوض ميكنن
سلام
تاپيك ويرايش شد ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
منم دوست دارم تو اين بازي شركت كنم.
:sad: ولي كل اين سايت يه ايرادي داره , اونم اينه كه مديرانش خيلي خشك و رسمي هستند.
درسته هر چيزي بايد كلاس خاص خودش رو داشته باشه ولي ديگه شورش رو نبايد در اورد.
اين نظر منه شايد به نظر من اين طور (غلط) باشه.
اميدوارم كه هر روز بهتر از قبل باشين و هميشه سلامت.
با تشكر قبلي.
مونیکا خانوم سوالی ندارم...........دیگه خداحافظ...به امید دیدار....مرسی از جواباتون........امیدوارم باز هم تو فروم باشید و آشتی کنید.....پس تا دیدار بعد خدانگهدار
با تشكر از امين عزيز اميدوارم ديگه تكرار نشه اين مسائل
از مونيكا خانم هم تشكر ميكنم و ارزوي موفقيت روز افزون براشون دارم
نفر بعدی کدوم خل و چلیه سعید جان؟؟؟؟
نفر بعدي هيچم خل وچل نيست. يكي از بچه هاي گل پي سي ورلدهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
منم با مونيکا خانوم خداحافظي ميکنم و آرزو ميکنم هرجا هستن موفق و سربلند باشن(ايول بابا البته از اين جمله ها زياد ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !)
به نشيننده جديد هم خوش آمد ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]