شنیدین n8 mini داره میاد؟!من که منتظر میمونم e7 بیاد بگیرم
Printable View
شنیدین n8 mini داره میاد؟!من که منتظر میمونم e7 بیاد بگیرم
سیمبین یه سیستم عامل ریشه دار و کم مشکل و درست حسابیه.
دلیل اینکه این روزها انقدر از آنرویید و iOS عقب افتاده اینه که نوکیا خیلی خیلی خیلی دیر به خودش اومد.
زمانی که اپل آیفون اول رو با صفحه مالتی تاچ و پردازنده 600 مگاهرتزی میداد دست مشتری نوکیا تو نخ 5800 و N97 بود.
الان هم که همه پلتفرهمای دیگه تو نخ دو هسته ای و 1GHZ و این جریانات هستن نوکیا اومده رو گوشی High Endاش پردازنده 600 مگاهرتزی گذاشته!
البته به هیچ عنوان فراموش نمیکنیم که سیمبین با همین پردازشگر خیلی امکاناتی داره که بقیه گوشی ها با اون پردازنده 1 گیگایی ندارن. همین عکس برداری با دوربین 12 مگایی و همینطور فیلم برداری 720p و ....
تنها ضعفی که این گوشی الان داره اینه که کسی زیاد تمایل نداره براش برنامه و بازی درست کنه و یکم از این لحاظ عقب مونده شده.
شما فکرش رو بکنید سیمبین در مقابل اون فروشگاه عظیم اپل با اون همه اپلیکیشن و بازی...
خلاصه که اینجوریاست.
کسی جوابمو نمیده؟؟؟نقل قول:
در ضمن در مورد شارژر که یک نفر اینجا گفته بود برق انگلیس 110 ولته این شارژر از 100 تا 220 ولت رو ساپورت میکنه
سلام به همگی دوستان.
کسی خبر نداره کی آپدیت این گوشی میاد؟(واسه بهتر شدن کیفیت عکس هاش!)
آخه عکساش مثل فیلماش با کیفیت نیستن!
با تشکر.:11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز ممکنه گوشیت ایراد داره یا لنزت تمییز نیست چون تنها چیزه این گوشی که نمیشه ایراد گرفت عکاسیشه!:46:
باسلام چطور ميشه منوي ان 8 رو فارسي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه فریم ورت فارسی نیست باید گوشیتو با فریم ور فارسی فلش بزنی و اگه میبینی سخته برات ببر بیرون برات فلشش کنن|!نقل قول:
منم یه همچین مشکلی دارم:19:نقل قول:
دوستان مشکل به وجود آمده در آینده درست میشه؟؟؟؟؟
------
دوستان زمانی که عکس میگیرم احساس میکنم عکس هاش مه داره (عکس گرفتن در شب) میشه از تنظیمات.شو دستکاریش کرد؟
با عرض سلام به همه دوستان
من يك ماهي ميشه كه n8 گرفتم.يه مشكل اساسي برام پيش اومده كه حسابي ناراحتم كرده
وقتي با اين گوشي به اينترنت ميرم توي بعضي سايت ها كه با اومدن نمايشگر موس روي يك قسمس بايد منويي باز بشه عمل نميكنه مثلا زير منو هاي سايت دانشگاه رو باز نميكنه.و مشكل ديگه هم اينكه از مطالب يك سايت چه طور بايد كپي كرد و مثلا توي قسمت مسيج ها ريخت؟ترو خدا يكي راهنمايي كنه:41:
دوست عزيز نگران نباش پلاستيك روي لنز دوربين رو بردار مشكلت حل ميشه:10:نقل قول: