خصوص قم نمیدونم ولی معمولا آسیاتک روی فیبر خدمات میده میتونی خودت زنگ بزنی بپرسینقل قول:
سپتا بیشتر مال روستاها و شهرستان اطراف و پردیسان هست ولی مرکر قم زیرنظر خود مخابرات هست
Printable View
خصوص قم نمیدونم ولی معمولا آسیاتک روی فیبر خدمات میده میتونی خودت زنگ بزنی بپرسینقل قول:
سپتا بیشتر مال روستاها و شهرستان اطراف و پردیسان هست ولی مرکر قم زیرنظر خود مخابرات هست
یه سوال توی طرح پیش پرداخت 10 مگ 120 گیگ سالیانه 120 گیگ رو برای کل سال میدن یا همون ماهی ده گیگه؟
سلام، من دو هفتس درگیر جمع آوری این اینترنت مخابراتم، تو پشتیبانی یکی گفت فقط از پنل کاربری درخواست بدی جمع آوری میشه، بعد یه هفته زنگ زدم گفتند که نه باید بری مرکز مخابراتی ۱۹ دی!! بعد کلی چونه زدن با طرف که چرا باید برم این مسخره بازیا چیه، ازش آدرس رو پرسیدم و در کمال ناباوری گفتند که نمیدونند کجاست؟ یکیشون گفت تو زنیبل آباده دقیق نمیدونه زنگ زدم ۱۱۸ گفتند تو باجکه، خلاصه خیلی با مزه بازی درمیارند، مزخرف ترین سیاست واسه نگه داشتن کاربرا، واقعا احمقانست...
کسی آدرسش رو داره؟ تا حالا گیر این بازی های بچگونه مخابرات کسی افتاده؟
زنگ بزن 2021 داخلی 4 واحد بازرسی مخابراتنقل قول:
اونجا آدم های پیگیری هستند و سریع کارت راه میندازند
در ضمن مرکز 19 دی تو باجک کنار بیمارستان کامکار هست روبه روی کوچه 3
شبانه که اصیلا دانلود نمیکنه چن لینک از رد فایل اپلود بوی میزارم همش خطا میده 1 مگ دانلود نکرده
دوستان شبانه خیلی داعونه رو 32 بستن نامردا دوباره:n04:
اگر حوصله داری برو تو بازرسی مخابرات شکایت کن شاید نتیجه دادنقل قول:
bazresi.telecom.ir
ز زدم میگن سراسریه تا اخر هفته درست میشه
بالاخره من هم به جمع قمیون پیوستم خیلی مسخرست مشخصه با اکانتینگ روی 32کیلو بایت بستن مسخره تر اینه که حتی من هم که شبانه رایگان ندارم روی 32 محدود شدم اما ایرانسل سورپرایزم کرد توی پردیسان 4 جیش راه افتاده و الان توی تایم نصف شب تا 20 مگ میره
تست مخابرات قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ایرانسل پردیسان قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات قم اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
یک روز قطعه یک روز وصله یک روز سرعتا میاره پایین یک روز میبره بالا یک روز پینگش خوبه یک روزه بده
کلا قابل اعتماد نیست و نمیشه روش حساب کرد بستگی داره حال اون روز مسوولش چطور باشه:n02: