Gilopa جان درود
من از روزی که لپتاپ و خریدم یه ویندوز 64 بیت ریختم! تجربه ی من از 64بیت دقیقا عکس شماست!! با اینکه رم من 3 گیگ هستش ولی نسبت به 32 بیت خیلی سریع تره!! البته این قیاس و با سیستم خونه دارم میگم که رمش 4 گیگ و کلا کانفیگش از اینم بالاتره ولی کلا سرعتی که در اجرا ، بالا اومدن ، و باز شدن نرم افزارها در 64 بیت دارم هیچ وقت توی 32 بیت ندیدم!!
حتی یادمه برای مقایسه بازی call of duty modern warfar و crysis رو توی 32 و 64 اجرا کردم. دقت کردم توی لود بازی از مرحله ای به مرحله ی بعد ، در ویندوز 64 بیت مقداری افت سرعت و بعضا گیرهای کوچکی داشتم ولی توی 64بیت واقعا روان و نرم اجرا می شد و خوب و سریع لود می شد
همینطور تحت هیچ شرایطی عدم پخش صدا در بازی هارو نداشتم!! مشکل سوئیچ زبان ها هم به هیچ وجه!!
پیشنهاد می کنم یکی از ویندوز های شرکت JB یا گردو رو تهیه و نصب کنید!! مطمئنا به مشکل بر نخواهید خورد
این نکته رو هم بگم من توی فتوشاپم بی نهایت براش و پترن و ... لود کردم و همینطور چند پلاگین خاص که نسبتا سنگین هم هستند!! ولی با این حال در ویندوز 64 بیت فقط 7 ثانیه طول میکشه فتوشاپ با این حجم سنگین لود شه!! خود ویندوز هم که زیر 34 ثانیه لود میشه!! بعضا اگر اپدیتش کرده باشم نهایت زمانی که برای لود طول میکشه حدود 50 ثانیه الی 1 دقیقه است!!