من نمیتونم عکس تستمو کپی کنم؟؟نقل قول:
Printable View
من نمیتونم عکس تستمو کپی کنم؟؟نقل قول:
سلام..
كندي سرعت مثل اين براي اكثر ISP هاست و سراسريه..
يه دو هفته اي هست كه همه دارن مي نالن و هنوز هم هيچ اتفاقي نيوفتاده..
شب كه ديگه اين مشكل به بدترين شكل ممكن خودش رو نشون ميده..
سلام دوستان بالاخره ما هم سفارش دادیم 128 3 گیگ رو. امیدوارم خوب در بیاد یک ماه هم رایگان دادن
امیدوارم تا مال ما وصل میشه این شبانه هم اوضاش توپ شه :دی
نقل قول:
نیازی به اینکار نداری . اگه ازشون سرویس 3ماهه بخری دیگه به فروش مودم گیر نمیدن.
نهایتا میگن پشتابانی مودم نداریم
منم همینکارو کردم .
مودمم 3COM هست ولي مشكل من مودم نيست مشكلم سرعته. اگه سرعت شبانه اش هم 1 مگ باشه كه گويا نيست جولا پاش 100 تا مودم قربوني ميكنم :31:نقل قول:
در كل ممنونم :10:
خب مگه آخر تستی که انجام میشه، صفحه ای مثل شکل زیر بهتون نشون نمیده؟:نقل قول:
روی Copy Forum Link کلیک کنید، آدرسش کپی میشه، بعد تو پست تون Paste کنید.
اینم گزارشی جالب از خبرگزاری مهر در مورد شرکتهای pap که از مخابرات اخطار گرفته اند که بخشی از آن گفتگویی کوتاه با مدیر عامل پارس آنلاین بود :
مدیرعامل یکی از شرکتهای PAP که نام آن نیز در لیست اخطار گرفته های شرکت مخابرات استان تهران به چشم می خورد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تایید دریافت این نامه اظهار داشت: جای تعجب است که شرکت مخابرات استان تهران که تعامل مالی بسیاری با شرکتهای PAP دارد به دلیل رقمهای بسیار ناچیزی به این شرکتها اخطار قطع ارتباط بدهد.
مدیرعامل شرکت پارس آنلاین با بیان اینکه کل بدهی این شرکت به مخابرات تهران در این نامه 9 میلیون تومان قید شده است خاطرنشان کرد: پارس آنلاین حدود چند صد میلیون تومان گردش مالی با شرکت مخابرات استان تهران دارد که رقم 9 میلیون تومان در این حسابها بسیار ناچیز است.
عبدالله فاتح با تاکید بر اینکه از این قبیل نامه ها از سوی شرکت مخابرات تهران برای صورتحساب شرکتهای PAP در گذشته نیز ارسال می شده است اضافه کرد: تاکنون این قبیل اخطارها منجر به قطع ارتباط از سوی مخابرات نشده و به نظر نمی رسد این بار نیز مسئله ای خلاف این باشد.
وی تاکید کرد: مخابرات تهران در راستای اصول مشتری مداری بعید به نظر می رسد که بخواهد ارتباط مشترکان شرکتهای PAP را به دلیل این مبالغ جزئی قطع کند و به همین دلیل هیچ جای نگرانی برای مشترکان وجود ندارد.
فاتح گفت: شرکت پارس آنلاین در تهران 50 هزار مشترک ADSL دارد.
برای خواندن گزارش کامل به آدرس زیر بروید :
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1143007
سلام دوست عزیز این سرویس رو اگه 512 ش رو بگیری خیلی خوبه( 512 با حجم 4.5 گیگ). یکی از دوستام داره تو تهران الان داره هر شب بالای 2.5 گیگ میگیره. روزانش هم که سرعتش بالای 240 است. این دوستم حدود 1 ماه تو نوبت بود واسه رانژه خطش قبلش هم فنوا داشت.نقل قول:
چه پولی درو میکنه پارس آنلاین!نقل قول:
شرکت پارس آنلاین در تهران 50 هزار مشترک ADSL دارد.
50 هزار تا مشترک میانگین بگیم 10 هزار تومن ماهی هزینه تمدید بدن ..میشه 500 ملیون در ماه!
بیشتر در میاره الان دیگه کمترین هزینه ماهیانه 17 هزار تومن....سرویس pul_h.u 128 3 گیگ ترافیک در ماه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست من اینه در ساعت 21 چجوریاس؟؟؟؟؟