ممنون حل شد!
یک سوال دیگه... یک اسکریپت می خوام که وقتی دوربین از plane ای به نام water که دریامون هست رد شه ، صفحه بلور شه...
Printable View
ممنون حل شد!
یک سوال دیگه... یک اسکریپت می خوام که وقتی دوربین از plane ای به نام water که دریامون هست رد شه ، صفحه بلور شه...
سلام
من یه مشکل دارم تو مونو دولوپ و مشکلمم اینه که قبلنا تا اول یه تابع یا ... رو مینوشتم ادامش میومد و من دیگه نمیخواست کامل بنویسمش ولی الان دیگه نمیاد . باید چیکار کنم ؟ کسی به این مشکل بر نخورده ؟
یک سوال دیگه هم دارم...
من جاوا اسکریپت یکم بلدم ولی می خوام بیشتر یاد بگیرم ، برای همین کتاب آموزش جاوا اسکریپت رو می خوام بخونم... اون جا نوشته بود که HTML هم حتما یاد بگیرید قبلش.... می خواستم بدونم برای یونیتی هم باید HTML یاد بگیریم یا اون واسه وقتیه که واسه صفحه وب برنامه نویسی می کنی؟
به دوربین ایمیج افکت موشن رو بدین و تیک اون رو بردارید.نقل قول:
یه تریگر برای اون پلن تعریف میکنید و با اون کار میکنید ، Enter برای فعال کردن کامپوننت و Exit برای غیر فعال کردن :
این کد باید به دوربین داده بشه .کد:MotionBlur mo = gameObject.GetComponent("MotionBlur") as MotionBlur;
mo.enabled = false;
از منوی edit گزینه ی Preferences و مونو رو برای ادیتور دیفالت انتخاب کنید.نقل قول:
من یه مشکل دارم تو مونو دولوپ و مشکلمم اینه که قبلنا تا اول یه تابع یا ... رو مینوشتم ادامش میومد و من دیگه نمیخواست کامل بنویسمش ولی الان دیگه نمیاد . باید چیکار کنم ؟ کسی به این مشکل بر نخورده ؟
از منوی Assets آخرین گزینه رو برای سینک کردن انتخاب کنید ( برای C# تا اینجا کار حله ، ولی برای جاوا یابد دستی Import ها رو بنویسید )
این جاوا ربطی به جاوا اسکریپت نداره ، چیزی که شما به عنوان جاوا داخل یونیتی مینویسید ، Unity Script هست که از کامپایلر و سینتکس جاوا استفاده کردن.نقل قول:
من جاوا اسکریپت یکم بلدم ولی می خوام بیشتر یاد بگیرم ، برای همین کتاب آموزش جاوا اسکریپت رو می خوام بخونم... اون جا نوشته بود که HTML هم حتما یاد بگیرید قبلش.... می خواستم بدونم برای یونیتی هم باید HTML یاد بگیریم یا اون واسه وقتیه که واسه صفحه وب برنامه نویسی می کنی؟
برای آموزش بهتر شما باید مباحث شی گرایی جاوا رو کار کنید و توابع یونیتی رو بشناسید.
نخیر ، آخه HTML واسه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل پیشتهاد من C# هست ، هم ادیتور قوی مثل VS میتونید استفاده کنید و هم این که سرعت کامپایل بهتری نصبت به زبان برنامه نویسی یونیتی داره.
خب این مباحث رو کجا یاد بگیرم؟ مشکلم این جاست!جایی آموزشش رو پیدا نمی کنم ( یک آموزشی بود پست سه یا چهار از Buzz آونا سی شارپ رو خیلی خوب یاد می دن ) ولی خب موندم که بالاخره C# یاد بگیرم یا جاوا... اخه همه می گن زبان اصلیش جاوا هست و آسون تره و....
برای یاد گیری سی شارپ هم باید اسکریپت تو یونیتی شو یاد بگیرم یا سی شارپ یاد بگیرم حله؟
Visual studio جاوا اسکریپت رو پشتیبانی نمی کنه؟
من واسه زیر آب خیلی اسکریپ هارو تو نت امتحان کردم ولی نمیشد!
این جا هم یک مشکل داشتم ، اونم تریگر.... می دونم منظورتون اینه که مثلا تا دوربین رفت زیرش مثل یک دکمه عمل کنه و اسکریپت بلور رو اجرا کنه... ولی نمی دونم چطوری این کارو بکنم... ممنون میشم کمکم بکنید...
+
یک سوال دیگه :
من اشتباهی یک scene برای island demo ساختم بجای این که یک پروژه جدید بسازم! چطوری اون scene دوم island demo که پروژه ی من هست رو کپی کنم توی یک پروژه جدید؟
پست اول :
قسمت 1 که جواب خاصی نداره ، جز تمرین.
2 : توابع مهمه و الگوریتم، چیز دیگه ای نیست .
3 : فکر نمیکنم.
پست دوم :
استفاده از تریگر واقعا کار ساده ای هست ، دوستانه پیشنهاد میکنم که از داکیومنت یونیتی خوب استفاده کنید و کار با اون رو یاد بگیرید.
حالا یه سرچی بزن ، اگه نتونستی بگو واسط یه پروژه آپ میکنم ، الان به یونیتی دسترسی ندارم.
یه FPS بذار روی صحنه ، به دوربینش موشن بولور رو بده و تیکش رو بردار، به خود FPS این کد رو بده ( که سی شارپ هست )
یه باکس بذار روی صحنه و تریگر رو فعال کن ، تا به تریگر برخورد کنی ، موشن اکتیو میشه.کد:MotionBlur MB;
void Start ()
{
MB = (MotionBlur) gameObject.GetComponentInChildren<MotionBlur>();
}
void OnTriggerEnter()
{
MB.enabled = true;
}
void OnTriggerExit ()
{
MB.enabled = false;
}
اووووووووووووووف
یونیتی جدید اومد,یه دموی باحال هم روش داره که یه سری هوش مصنوعی و اینجور چیزا داره+بارون داره(میتونی یاد بگیری از روش)+...
خودتون برید ببینید.
1.من میخوام صدای موسیقی بازیم هی تکرار بشه. یعنی به صورت متوالی یه آهنگ پخش بشه.(من یه شی خالی ساختم بش کامپوننت صدا رو اضافه کردم وچسبوندمش به گوش دوربین)
۲.چجوری منو بسازم.
۳.آموزش اسکریپت یونیتی رو میخوام (مننون از hamed_benz ولی کدهای اسکرپت توی عکس بود و عکسش بی کیفیت برا همین هیچی نفهمیدم ولی بقیهاش عالی بود.)
4.کاراکتر 3rd person دارم می خوام بذارم توی یونیتی (خیلی سخته؟) آموزش دارید بدید.
خیلی ممنون.
روی آهنگی که وارد کردی کلیک کن ، و تیک 3D رو بردار و Apply گن ، به یه آبجکت کامپوننت Audio Sorce رو بده و آهنگ رو بده به Audio Clip و تیک Loop رو بزن ، به همین سادگی صدا تکرار میشه.
2 - یه هر حال خیلی ها با همون شروع کردن ، من هم اون رو خوندم و تونستم کد ها رو بخونم و بنویسم ، شما داخل ادیتور یکم سعی کنی حل میشه مشکل ( تمبلی ممنوع - چون اون کد ها رو به هر جهت خیلی ها خوندن )
3 - سوم شخص کلا نصبت به اول شخص بیشتر کار میبره ، ولی یه سری کد ها و سمپل ها هست که با یه گوگلینگ ساده میتونی پیدا کنی.