[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه طرح هوینجوری
بله این میز مال شرکت جلیسه انصافا هم میزهای خوب و با کیفیتی داره قیمت هاشون هم مناسبه سایت چاره هم همشو داره.
Printable View
اینم یه طرح هوینجوری
بله این میز مال شرکت جلیسه انصافا هم میزهای خوب و با کیفیتی داره قیمت هاشون هم مناسبه سایت چاره هم همشو داره.
سلام .نقل قول:
جای سابتون خوب نیست . اونو رو زمین و کنا باند سمت راستی بزارید .. در حالت فعلی ارزش هاش به میز منتقل میشه و اطلا اون کیفیتی رو که باید نمی ده
همراه سیستم ضربه گیرهای تقریبا نیم کره کوچک بود که چهار گوشه زیر باند ها و ساب می توان چسباند و نسبتا مناسب است و اغلب از ولوم نزدیک 30 استفاده می کنم برای ولوم 60 هم لرزشی ندیدم .نقل قول:
البته گذاشتن ضربه گیر زیر پایه های میز ممکن است مناسب باشد
من این میزو گرفتم خوبیش اینه که به اندازه سهتا دستگاه بزرگ یا بلندگو میتونی زیرش بچپونی و برای سیستم صدا میتونی بلندگوهای سنتر یا کوچیک رو هم زیرش جا بدی، کشوهای خوبی هم داره. فقط این جلیس بدیش اینه که آماده اینارو ندارن باید بدن کارخونشون برات بسازه و یکمی طول میکشه ولی 2 سال گارانتی و 10 سالم خدمات پساز فروش داره.نقل قول:
سلام دوستان در مشهد پایونر rs70 از کجا میشه خرید؟
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
سلام اين مدل g10 jvc
سينما خانگي جي وي سي هست كسي صداشو تست كرده قيمتش خيلي مناسبه
اساتيد لطفا نظر بدن
اقايون cuts و rayan و بقيه دوستان
سلام به همه ی اساتید این تاپیک، میخواستم ببینم در حد 600-700 هزار تومن چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید ؟
HTP-RS30 , HTP RS-50 پایونیر چطور هستند ؟
تو این رنج قیمت چیز بهتری هستش ؟
در کل نظرتون در مورد برند Pioneer و دیگر برند ها چیه .
ممنون .
نقل قول:
دوست عزیزم . میز منم دقیقا مثل مال شما بود. ولی خوب من نمیدونستم که میشه پایه های آمپ و باز کرد . بنابراین 50 تومن دادم و از نمایندگی سونی تقی زاده تو تبریز یه میز دیگه خریدم. اینم بگم که میزمو 2 ماه پیش از پاناسونیک گرفته بودم همرا تلویزیونم ولی برام عوضش نکرد. فرق آدم با آدم یعنی این . اینو برای بچه های تبریز مینویسم تو چها ر راه شهناز نمایندگی سونی تقی زاده یه نفر هست به اسم آقای نساجی که واقعا یه مرد تمام عیاره . اگه تو این زمینه هامشکلی داشتین رو حرفش حساب کنین خیلی آدم مردم داری. البته این میزی که من خریدم . دیگه جای ساب نداره.چون اساتید گفتن که بهتره رو زمین باشه.د وست عزیزم من دیروز میزو آوردم و تا الان هم وقت نکردم سیمها واتصالات رو وصل کنم اگه براتون امکان داشته باشه چند تا عکس از اتصالات پشت دی وی دی و آمپ و باندا بذارین تا من فردا صبح سیستم رو وصل کنم. من آدم گرفتاری هستم و تو این زمینه هم زیاد وارد نیستم. من اون میزمو 210 خریده بودم . شما چند گرفتید ؟ البته بهم اون موقع 260 میگفت. منم بعد از وصل چند تا عکس برای عزیزان میذارم. واقعا ست خوشگلی شده . یه سوال دیگه بانداهای عقب رو میشه رو باندای جلو قرار داد؟ یا باید حتما عقب باشه؟:10:
پاینده باشید
با سلام خدمت دوست عزیزمنقل قول:
من هم با گفته های شما موافقم . این سیستم به نظر من نه تنها زشت نیست بلکه خیلی هم زیباست. من خودم وقتی سابش رو از جعبه در میاوردم مبهوت زیبایی و بزرگی و در عین حال دیزاین بسیار خوبش شده بودم . با این قیمت این سری rs واقعا محشره :31:
پاینده باشید
نه شما نمی توانید بلندگو ها پشت رو جلو بگزارید صدا بد میشه مخصوصا این که یک سیستم نیمه حرفه ای هستنقل قول: