این مدل هم کانفیگ خوبی داره : FW-468JHنقل قول:
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد : 320 گيگابايت
رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيك: 2048 مگابايت - ATI 4650 - 1GB Dedicated
صفحه نمايش: 16.4 اينچ - WXGA XBrite
این مدل هم کانفیگ خوبی داره : FW-468JHنقل قول:
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.8 GHz - Cache 6 MB - Bus 1066 MHz
هارد : 320 گيگابايت
رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيك: 2048 مگابايت - ATI 4650 - 1GB Dedicated
صفحه نمايش: 16.4 اينچ - WXGA XBrite
قیمتش یه خورده بالاست.
بین DV6 1390 و FW550 کدومو پیشنهاد میکنین؟
FW590 cto چرا گرونتر از FW 460 jbt هست؟تازه cpuاش هم ضعیفتره.
من از روی قطعات همینجوری گفتم و گرنه سررشته خاصی ندارم الان این 2 مدل که معرفی کردید با اون دو مدل سونی که خودم گفتم از این بین کدوم از همه بهترهنقل قول:
ببینید اون دو مدلی که معرفی کردید(SR -Z) کانفیگ پایین تری نسبت به سری FW سونی دارند ...نقل قول:
اگه شما مشکلی با وزن ندارید خوب مسلما یکی از کانفیگ های FW را بردارید ...
سری SR و Z از اونجایی که کم وزن هستند برای حمل و نقل مناسب تر هستند، ولی با هزینه که شما دارید پرداخت میکنید راحت میتونید یک کانفیگ توپ از FW بردارید ...
نقل قول:
USA: FW590 cto
China: FW 460 jbt
تنها دلیلش همینه...
نقل قول:
نه دیگه منظورم از پورت اینقدر تخصصی نبود فقط می خواستم بعدا از لحاظ پورت هاش مشکلی نداشته باشم.
راستی WIFI هم میخوام داشته باشه
حالا حدود 1 میلیون چی رو معرفی می کنین ؟
چه مارک و مدلی ؟
سلام
دوستان یه لپ تاپ حدود 1 میلیون میخواستم زیادم کار گرافیکی باهاش ندارم ولی پورت هاش کامل باشه نمیخوام بعدا مشکلی با پورت هاش داشته باشم البته منظورم زیادم تخصصی نیستشا و حجم هارد دیسکش برام مهمه
چه مارک و مدلی رو معرفی می کنین ؟
در ضمن WIFI هم حتما داشته باشه
با تشکر
سلام
دوستان یه لپ تاپ حدود 1 میلیون میخواستم زیادم کار گرافیکی باهاش ندارم ولی پورت هاش میخوام طوری باشه که بعدا مشکلی با هاشون نداشته باشم و کامل باشه البته نه زیادم تخصصی و حجم هارد دیسکش برام مهمه
WIFI هم داشته باشه
چه مارک و مدلی رو معرفی می کنین ؟ با چه گارانتی ؟
با تشکر
سلام
دوستان یه لپ تاپ حدود 1 تا 1،200 میلیون میخواستم زیادم کار گرافیکی باهاش ندارم ولی پورت هاش میخوام طوری باشه که بعدا مشکلی با هاشون نداشته باشم و کامل باشه البته نه زیادم تخصصی و حجم هارد دیسکش برام مهمه
WIFI هم داشته باشه
چه مارک و مدلی رو معرفی می کنین ؟ با چه گارانتی ؟
با تشکر