نقل قول:
يكي هم جواب سوال ما رو بده بي زحمت !! :41:
نقل قول:
يكي هم جواب سوال ما رو بده بي زحمت !! :41:
دوستان coreplayer نسخه 1.3 را نصب کردم صدا دارم تصویر ندارم کسی TCPMP سازگار با این گوشی را نداره ؟؟
باطریش اصلا خوب نیست من تجربه داشتم HD - D2 و pro2 را در چند ماه گذشته داشتم می تونم بگم باطریش از HD ضعیف تر و از D2 قوی تره شما باید لا اقل 1 روز در میون گوشی را شارژر کنی اگه باهاش کار کنی هر روزنقل قول:
D2 با اون وضعیت باطریش ارزش خرید نداشت ولی این دستگاه کانفیگش 2 برابر D2 حالا ضعف باطریش در همون حد هم باشه قابل چشم پوشیه
نسخه های قدیمی تر رو امتحان کردین ؟ منم چنین مشکلی باهاش داشتم !نقل قول:
دوستان coreplayer نسخه 1.3 را نصب کردم صدا دارم تصویر ندارم کسی TCPMP سازگار با این گوشی را نداره ؟؟
این نسخه رو هم تست کن خبرشو بده:نقل قول:
من الان این رو گوشیمه و مشکلی نداره.کد:http://www.4shared.com/file/101451679/bc344735/CorePlayer_v132_Build-6909_for.html
نقل قول:
فقط یه سوال واسه شارژ این گوشی که مثل گوشی های قدیم که نیست که باید 8 ساعت شارز بشه؟
نقل قول:
این سوال منم هست چون همین الان توی شارژر واسه دفعه اول دوستان پر شد قطع کنم یا ....؟
باتری های جدید نیازی به شارژ طولانی ندارند ! یعنی مثل باتری های قدیمی نیستند که به تعداد دفعات شارژ حساس باشند و یا برای استفاده اولیه به شارژ زیاد نیاز داشته باشند . هر وقت کاملا پر بشن جریان قطع میشه . اگر به این موضوع شک دارید یا زیادی حساس هستید بذارید 6-7 ساعت شارژ بشه گرچه هیچ فرقی نمی کنه !نقل قول:
سلام بزارید 6_7 ساعت باشه تو شارژ
ممنون مهدی جان مشکلم حل شد :11:نقل قول:
دقیقا ماله منم همین نسخه هاست ولی مشکل آنتن دهی ندارمنقل قول:
راستی یه سوال اگه این رام بزارن تو سایت که بتونیم دان کنیم خودمون میتونیم نصبش کنیم؟
در ضمن این نرم افزار آریو اقلیمو از کجا گیر بیاریم؟
شما کدوم شهر هستید ؟؟؟نقل قول:
بله اگر رام را یا رادیو را داشته باشید می تونید نصب کنید کار خاصی نیست
اینا لینک هاش خرابه میشه یه جا دیگه دوستان آپ کنننقل قول: