باتل گراند و ارنا چی ؟
بعد ست داره ؟ مثلا PVP و PVE ست جمع میکنی ؟
مثل S7 و T9
Printable View
باتل گراند و ارنا چی ؟
بعد ست داره ؟ مثلا PVP و PVE ست جمع میکنی ؟
مثل S7 و T9
arena که کار نمیکنه.ظاهرا فقط چند هفته اول که بازی راه افتاده بود،کار می کرد.نقل قول:
battle ground هم جاییکه که در اون territory wars انجام میشه.توی territory wars 2 تا گیلد برای گرفتن یک ناحیه باهم می جنگن.البته معمولا از لول 70-80 به بعد می تونید عضو گیلدهایی بشیدکه در این جنگها شرکت می کنند.هر گیلد هم یک ساختمون مرکزی داره که طرف مقابل باید اونو در 3 ساعت نابود کنه.اگر هیچ یک از ساختمونها نابود نشه مدافع پیروز میشه.برای هرterritory هم که یک گیلد نگه میداره،هفتگی مقاری پول به حسابش واریز میشه.
ست و این چیزها هم نداره.
اگه دنبال ست هستید.twilight temple از این ست ها داره.که البته از لول 60 به بعد می تونید واردش بشید.
تو لولهای بالاتر هم frost covered city که ایتمهای قویتری میده.البته از mold ها هم که توی همه dungeon ها میفته میشه ایتمهای قوی ساخت.
این badge رو از cube of fate یا city of abominations میشه بدست اورد که البته در لولهای بالا میتونید اونها رو بدست بیارید.شاید 80 به بالا.یک نفر توی archosaur هست که 10 تا از اینارو براش ببری بهت جایزه میده.البته من تا حالا امتحان نکردم ببینم جایزش چیه.نقل قول:
تا حالا 2 تا badgeof speed گرفتم که از مسابقه ای که هر شب ساعت 12 برگزار میشه، میتونیم اونو بست بیاریم.فقط کافیه در مسابقه شرکت کنیم.برای شرکت هم باید بریم پیش adventure assistant که در شهر های اصلی هست.
در مورد grease می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتم مورد نظر رو سرچ کنید و ببینید چه موجوداتی اون رو drop میکنند.
ممون،این مسابفه که میگی،سخته؟؟؟؟!: دینقل قول:
آره دیگه ست داره.
مثل ست TT که لول 60 به بعد میتونی بپوشی یا frost cover که قویترین ست هست.
نه فقط باید 3 دور ،یک مسیر رو دور بزنی.نقل قول:
راستی ID ت چیه؟
بالاخره آقا هادی هم تشریف اوردن:31:
اینو تو Database نمیتونی پیدا کنی. از Krismon boa دراپ میشه.نقل قول:
از کجا میتونم grease پیدا کنم؟
ممنون،نقل قول:
id: esm
یه سوال داشتم دوستان،یکی از دوستان من از دو شب پیش که باهاش تو بازی چتیدم، تا حالا 2 بار آنلاین شده تو این دوبار،هر وقت بهش pm میدادم،جواب نمیداد،(فکر کردم شاید باهام قهر کرده)
جالبه که لول و مکانش هم همیشه ثابته(با توجه به اینکه خیلی سریع لول آپ میکرده)،میخواستم ببینم راهی نیست تا فهمید ایشون واقعا آنلاین هستند یا نه؟؟
میدونم جاش اینجا نبود،اما فکر کردم شما بتونید کمکم کنین!
در ضمن، west district کجاست؟؟!فکر کنم منظورش قسمت غربی هست،ولی نمیدونم کدوم منطقه،راهی نیست که بفهمیم مثلا یوزر x الان کجاست؟
خوب آنلاین بودن که آنلاینه ولی ممکنه پشت کامپیوتر نباشه مثلا مغازه زده و خودش رفته.پس نمیتونه به شما جواب بده.نقل قول:
منطقه غربی archosaur رو میگن west arch فکر کنم همونجا باشه.
اگه تو پارتی باشید میتونی مکانش رو ببینی وگرنه راهی نداره.
ممنونم،ولی آخه حدود 2 روز هست که همین وضعیت رو داره،(گاهی آفلاین میشه)،یعنی الان حدود 2-3 دقیقه هست که آنلاین شده،ولی هنوز لول 20 هست و هنوز همون منطقه هستش...به هر کی هم که میگم add بکنش،میگه جواب نمیده!نقل قول:
نه،اسم این منطقه West Arch نیست،West district هست!