من خونده بودم که در اصل گرافیک یکی هست ولی رزلوشن تصویر ps3 کمی بالاتر هست که این فرق هم باید در یک بازی و در یک مرحله و جا و در lcd دید
من خونده بودم که در اصل گرافیک یکی هست ولی رزلوشن تصویر ps3 کمی بالاتر هست که این فرق هم باید در یک بازی و در یک مرحله و جا و در lcd دید
دقیقا بر عکسنقل قول:
اصلا خوشم نمیاد و حوصله هم ندارم چیز هایی که سالهاست اثبات شده و همه میدونن رو دوباره اثبات کنم برای عده ای که نمیخوان قبول کنن و سختشونه
xbox 360 تو بازی های multi بی برو برگرد یک سر و گردن از PS3 بالاتره اخریش هم RDR
360 در GPU و RAM بالاتر و در CPU ضعیفتر هست ( نه این CPU خودش ضعیف باشه ) که اونم کاربردی تو این چند سال جز 2 تا بازی نداشته
------------------
خوب ظاهرا قیمت های غول کنسول های بازار متعادل تر شده :
نقل قول:
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 250 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 370 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 فاینال فانتزی پک 465 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو) با تاریخ ساخت 2010
دسته سفید-مشکی ایکس باکس 45 هزار تومان
پلی اند شارژ کیت 15 هزار تومان
هارد 250 گیگ 110 هزار تومان
هارد 120 گیگ 80 هزار تومان
نقل قول:
تو باز حر ف ز دی ?
اين طرز برخورد شما اصلا خوب نيست.نقل قول:
اگر هم پست كسي اشتباه باشه نبايد اينجوري برخورد كرد.
موفق باشيد.:10:
من یه کنسول portable میخوام و ارزان
نظرتون چیه؟
بازیاش چجوریه؟
میشه فوتبال رو در حد فیفا 10 بازی کرد؟
به نظر من در حال حاضر بهترین کنسول پرتابل PSP هست که بازم بهترین اونا PSP GO هست !!!نقل قول:
کیفیتشم تقریبا در حد PS2 هست !!! یعنی دیگه بهتر از این نیست !!!
حالا این کنسول بازی داره در حد فیفا10؟ واسه یه بچه عشق فوتبال میخوام!
از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمت؟
بازیاش چجوریه؟
من یه چیزو متوجه نمیشم
یه جا قیمت دیدم 175 تومن چرا اینقدر ارزونه؟ در حد mp4player
من که ps2 بازی نکردم نکنه بازیاش در حد سگاست؟ :31:
بله هم fifa داره هم pes که گرافیکش از ps2 هم بهتره در واقع یه mp4 هست + یه ps2 بازی های خوبی مثل god of war هم داره قیمت مدل 3000 کپی خور (که بتونی بازی ها ره بدون umd روش اجرا کنی ) 270000 تومنه که هکش موقته قیمت 2000 کپی دائم هم 370000 تومان (خیلی ارزون :18: ) هستشنقل قول:
اونی که شما دیدی کپی خور نیست که برای بازی باید umd بخری (20_50 تومان :18: )
بچه ها الیت شده 350 تومن.برید بخرید دیگه:31:بازم یهو ممکنه قیمتا بزنه بالاها
با سلام خدمت دوستان.. الیت تو توپخونه 340 تومن.:20: