سلام
سونی مدل DVP-NS628p چطوره ؟
فرمت sub/idx رو پحش میکنه ؟
اگه نه چه پلیری پحش میکنه؟
Printable View
سلام
سونی مدل DVP-NS628p چطوره ؟
فرمت sub/idx رو پحش میکنه ؟
اگه نه چه پلیری پحش میکنه؟
سلام
آخرش این دو مدل از ال جی (9650-9750) اصالتش چی شد ؟ ساخت برادران سو استفاده کن داخله ؟ یا نه تکنولوژی خود کره هستش ؟
یکی از دوستان قرار بود از تکنسینهای ال جی بپرسه پرسیدن ؟
عزیزان من 9750 دارم ساخت مالزیه همه چیش عالیه مخصوصا صداش
در ضمن اسم اصلیش که حتی روی پلیر هم خورده dv498h هست
این پست من رو اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم :
============نقل قول:
فیلیپس مدل DVP3360K چطوره؟
نقل قول:
یافتمش دستت درد نکنه و با همین نام هم تو گوگل جستجو زدم و تا دلت بخواد از سایتهای خود ال جی گرفته تا جاهای دیگه مشخصاتش بود
ممنون که ملتی رو از شک درآوردی فقط اگه مدل 9650 رو هم میدونستی و میگفتی که دیگه تکمیل بود
راستی چند گرفتی ؟ بچه ها کمترین قیمتی که گفته بودن 85 بود
سلام
لطفا بگویید فرق فیلیپس 3360 و 3350 فقط در ورودی HDMI یا فرق دیگری هم داره چون تلویزیون من ورودی HDMI نداره،لطفا راهنمایی کنیدفبا تشکر
من پریشب بعد از کلی گشتن توی جمهوری 3350 خریدم خیلی عالیه و از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه اگه تلویزیونت hdmi نداره همون 3350 رو بگیر!!!نقل قول:
سبز باشی...!!!:10:
با سلام
من مدتهاست که میخوام یه DVD-PLAYER بخرم . کلی هم سرچ کردم اما متاسفانه آخرش هم به نتیجه درستی نرسیدم . توی خیلی سایتها هم گشتم .و تاپیکهای زیادی هم دیدم .
حقیقتش یه بار یه ضبط FLX7 سونی گرفتم که بعداً پشیمون شدم و واسه همین میخوام این دفعه چیزی بگیرم که ارزشش را داشته باشه .
من خیلی توی فرمتهای ویدئویی وارد نیستم و دقیقاً نمیدونم که چی به چیه و کی به کیه !! اگه جایی اشتباه میکنم بذارید به حساب ناواردی ! و منو راهنمایی کنید
من یه پلیر خونگی میخوام که حدوداً 200 تومن باشه .
قابلیت پخش HD داشته باشه . من اینو توی یه فروم دیدم :
منظور من هم از HD بودن ، همین پخش mkv است . آیا چنین چیزی هست ؟ یا باید BlueRay player بگیرم ؟ آیا BlueRay player توی این رِنج قیمت پیدا میشه ؟نقل قول:
فول اچ دی بودن باین معنی نیست که دستگاه دی وی دی پلیر قادر به پخش فرمتهایی مانند MKV باشه برای اون شما باید BlueRay player بگیرید فایل شما ظاهرا فرمت MKV یا MP4 هست که باید ایتدا توسط MKV converter به MPEG2 که فرمت دی وی دی هست تبدیل کنید بعد هم باهمون نرم افزارها که در بخش نرم افزار فراوان هست بصورت دی وی دی رایت کنید و ببینید که البته با کیفیت دی وی دی خواهد بود نه فول اچ دی این دیویدی پلیرها صرفا سایز فیلمهای دی وی دی را ازکه از طریق کابل HDMI وصل شده تا 1920 در 1080 بالا می برن و تاثیر زیادی درکیفیت ندارند.
و اینکه فرمت های زیرنویس و ساپورت کنه هم sub/idx هم srt .
در ضمن مثل این ضبطی که دارم سوسول نباشه و روی پخش انواع DVD حساسیت نداشته باشه .
و یه سوال دیگه :
آیا میشه یه فیلم را از روی dvd پخش کرد و زیرنویسش را از روی usb گرفت و همزمان پخش کرد ؟
بطور کلی باید عرض کنم که مروارید میخوام که ارزون باشه و غلطون باشه و ...
ممنون از همه .
موفق باشید .
ضمناً میخوام که باهاش DVD ببینم و خیلی موافق دستگاه WD HD نیستم .
مبارک باشه،از کجا خریدی و چند خردیدی؟نقل قول:
شما هم سبز باشی
سال نو همه دوستان مبارك