يکی از مسخره ترين فيلم هايی که ديدم همين فيلمی هست که فردا سينما يک ميخواد نشون
بده 100 درصد به خاطره اينکه فيلم سياسی هست ميخوان پخشش کنند
ديگه کم کم بايد در سينما يک رو تخته کنند با اين فيلم هايه عتيقه
يکی از مسخره ترين فيلم هايی که ديدم همين فيلمی هست که فردا سينما يک ميخواد نشون
بده 100 درصد به خاطره اينکه فيلم سياسی هست ميخوان پخشش کنند
ديگه کم کم بايد در سينما يک رو تخته کنند با اين فيلم هايه عتيقه
و صد فیلم این هفته احتمالا :
یاکوزا "The Yakuza "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Sydney Pollack
با بازی
Robert Mitchum ، Ken Takakura ، Brian Keith
محصول 1975 " امریکا و ژاپن"
IMDB Rating: 7.1/10
خلاصه ی فیلم :
توشیرو تونو، رهبر گروهی از گنگسترهای ژاپنی معروف به یاکوزا که از کوتاهی جرج تانر، چهره متنفذ عرصه کشتیرانی در انجام تعهداتش برای تامین اسلحه، به خشم آمده، لوییز، دختر او را میرباید و ... این فیلم تقابل ارزشهای ژاپن سنتی با ژاپن مدرن در فاصله سالهای پس از اشغال این کشور به دست نیروهای نظامی آمریکا در جنگ جهانی دوم تا موفقیت اقتصادی در اوایل سالهای 1970 را ترسیم میکند.
--------------------------------------------------------------------------------------------
سینما چهار این هفته هم که قسمت دوم فیلم " لنین در قطار" هست .
اگر این فیلمو می بینید لا اقل نقدشو نبینید.....چون طبق معمول به جای نقد سینمایی نقد سیاسی میشه...معموما هم یک سری منتقد های خیلی حرفه ای مثل محمد تقی فهیم و دعوت میکنند که کلا 10 تا فیلم خارجی ام تو عمرشون ندیدند.و فقط بلدن فیلمارو یه جور به استکبار جهانی وصل کنند(مثل مرد انکبوتی 3).:2:نقل قول:
البته فکر کنم تا آماده شدن سری جدید سینما یک فقط خود فیلم پخش میشه و خبری از نقد نیست
این طور نیست؟
نه مثله اینکه دارن با نقد پخش میکنن
یک فیلم کاملا افتضاح و بد ... مخلوطی از تصاویر مستند و خیالی (و بیشتر خیالی به گونه ای که تصاویر به شکلی تصویر برداری شده بود که حالت مستند داشته باشد)....و شخصیتهای کاملا خیالی که فیلم اصرار دارد انها را واقعی نشان دهد..محصول یک تفکر کاملا احمقانه ....
سینما ماوراء این هفته :
"زنی در زمستان" به کارگردانی "ریچارد جابسون محصول 2005 انگلیس ...
خلاصه :
مایکل ،یک متخصص فیزیک کوانتوم و عضو هیئت منجمین وستاره شناسی که شخصیت مرموزی دارد به طور اتفاقی عاشق زنی به نام کارولین می شود که بجز نام کوچک او چیزی درباره اش نمی داند و را بطه آن دو به طورموازی هم زمان با تولد یک ستاره فانی که نور آن زیادتر شده است به طور عجیبی پیش می رود ستاره ای که به عنوان جهتی برای مطالعه زمان به منظور اثبات تئوری سفر زمان به حساب می آید. ماجرا ها به صورت فلاش بک پیش می رود مایکل با پیدا کردن کارت ویزیت دکتر هانت از توی کیف کارولین به سراغ او می رود تا درباره اش بیشتر بداند .اما دکتر اظهار میکند که زنی را سالهای قبل با این مشخصات می شناخته که پس ازمرگ معشوقه اش با بچه ای که در شکم ازاو داشته به زندگی خود در همین شهر ادامه می دهد...
کد:http://www.imdb.com/title/tt0441818
فيلمش بد نبودنقل قول:
ممنون :11:
فیلم امشب سینما 4 جالب بود و از دیدنش لذت بردم. به نظر من نقد پس از نمایش فیلم هم خوبه و چیزهای جالبی یاد میده.
نقل قول:نقل قول:
این فیلم جزو فیلمهایی بود که حتما باید با نقدش دیده شود تا بهتر درک شود،متاسفانه من تکرار سینما ماوراء را دیدم که نقد را پخش نمی کند،به همین دلیل برای درک فیلم یه کم دچار مشکل شدم
دوستانی که نقد آن را دیده اند اگر لطف کنند توضیحی را در رابطه با این فیلم(از جمله اینکه آخر کارولین کی بود؟اون آدرسی که دکتر داد خانه کی بود؟یعنی کارولین از آینده آمده بود؟آخر فیلم مایکل چی شد؟کارولین چی شد؟...) بدهند خیلی خیلی ممنون میشم
البته فکر کنم جای این بحث در تاپیک بحث و تبادل نظر درباره فیلمهایی که دیده ایم باشد
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=135610&page=11[/HTML]
پیشاپیش خیلی خیلی ممنون :11: