شما 1000 تا هم الماس داشته باشي وقتي يه چيزي آنلاك نشده چطور مي خواي بخري؟ سيو هاوس ها هم زماني آپگريد ميشه كه شما مامورت هاي آبي يا همون بادي ها رو انجام بدي.نقل قول:
Printable View
شما 1000 تا هم الماس داشته باشي وقتي يه چيزي آنلاك نشده چطور مي خواي بخري؟ سيو هاوس ها هم زماني آپگريد ميشه كه شما مامورت هاي آبي يا همون بادي ها رو انجام بدي.نقل قول:
دوستان من سایت رسمی بازی رفتم اینجا patch ی برای دانلود نبود .
این patch که دوستان می گند غیر رسمیه ؟ یا جریان چیز دیگست ؟
سلام من اول بازی هستم
یک پیغام میاد به این صورت
prees right ALT open your map and use the diamond tracker
باید چی کار کنم
خوب دكمه alt سمت چپ رو بزن تا نقشه رو بياره ديگه 360 درجه دور خودت بچرخ يواش هر جا سبز ثابت شد مستقيم برو ميرسي به الماسنقل قول:
بچه ها من یه سوال دارم
وقتی میرم به safe house یا post guard و همه کسانی که اونجا هستند رو می کشم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی مثلا safe house از حالت lock در نمیاد. میشه بگین من باید چی کار کنم؟
post Guard ها که unlock نمیشن . safe House ها هم حتما یکیو نکشتی ! دور و بر خونه رو خوب بگرد یکی پیدا میشهنقل قول:
براي تصاحب Safe House بايد 3 نفري كه دارن ازش محافظت مي كنن رو بكشي براي آنلاك كردن گاردها نيازي به كشتن نيست كافيه بري كناره زاغه مهمات در بعضي ها هم كه زاغه مهمات نيست بايد بري به سمت جعبه دارو و جلوش وايسينقل قول:
اگه ماموریت هایی که قرمز هستن رو انجام بدیم درصد اضافه نمیشه؟حتما باید بریم رو آبی؟
چرا ميشه ولي آبي ها رو اصولا بايد انجام بدي اينطوري Repiutiation و لول شما افزايش پيدا مي كنهنقل قول:
من بازی رو یه ماه پیش تموم کردم. ولی با تاخیر دو ماه باورتون میشه. آخه نمی دونستم چجوری باید پیش بری
هرچی هم سرچ کردم راهنما گیر نیوردم. تا اخرش اتفاقی توی بازی فهمیدم. چطور جلو بری.
بازیه خوبی بود اصلا کلا خوب حس توی افریقا بودن رو بهت القا میکردو طبیعت بازی که مثل یه مستند بود که داره
از شبکه چهار پخش میشه. من بیشتر بازی رو با شات گان رفتم هیجان داشت اوجش وقتی بود وسط مهلکه گیر میزد.
راستی چرا رفیقاش بهش حمله کردن برای الماسها بود؟ اخر بازی هم اون انفجار کشتش یا زنده موند؟؟(نقش اول)