نقل قول:نقل قول:
توضیح شما کامل و واضح نیست که کدوم قسمت رو دارید بهش اشاره می کنیدنقل قول:
کامل تر و واضح تر توضیح بدید که چی رو مد نظر دارید
نقل قول:نقل قول:
توضیح شما کامل و واضح نیست که کدوم قسمت رو دارید بهش اشاره می کنیدنقل قول:
کامل تر و واضح تر توضیح بدید که چی رو مد نظر دارید
هفته است وقتی میخوام از youtube دانلود کنم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنم ای پیامو میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
با سلام مشکل IDMمن چیه که وقتی لوکال کانکشن وصل هست نمیتونه کانکت بسه ولی وقت لوکال کانکشن رو قطع میکنم درست میشه از طریق خوده ویندز هم عیب یابی کردم پیام(عکس زیر)رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه قسمت یه سریال رو 100 درصد دانلود کردم ولی فایل رو تو هیج درایوی پیدا نمیکنم انگار اصلا دانلود نشده.
باید چیکار کنم؟
سلام.
وقتی دانلود شد،از داخل لست دانلود روش کلیک راست کن و Open Folder رو بزن تا مکان دانلود برات باز شه.
موفق باشی.
فولدر باز میشه ولی مشکل اینه که فایله توش نیست.:41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما احیانا از IDMی که روی یه ویندوز دیگه نصب شده توی ویندوز دیگه استفاده نمیکنید؟
مثلا روی XP نصب شده و الان توی 7 دارید همون رو اجرا میکنید
مو فق باشید.
تمپروری Idm رو چک کن در قسمت option و save to یک قسمت temporary directory برو به این فولدر ببین فایلی با حجم همانی که دانلود کردی هست در این صورت پسوند فایل رو به همون قبلی تغییر بده درایوی که دانلود کردی مهم است آیا درایو ظرفیت خالی برای جادادن فایل را داشت؟