فعلا که لایزر سر وایمکس با سازمان تنظیم مقررارت بحث و جدل داره و معلوم نیست بتونه بتزم وایمکس ارائه بده یا نهنقل قول:
لایزر توی شهرستانها نمیخواد وایمکس ارائه کنه؟نمایندگی نمیگیره؟
Printable View
فعلا که لایزر سر وایمکس با سازمان تنظیم مقررارت بحث و جدل داره و معلوم نیست بتونه بتزم وایمکس ارائه بده یا نهنقل قول:
لایزر توی شهرستانها نمیخواد وایمکس ارائه کنه؟نمایندگی نمیگیره؟
فعلا که باجشونو ندادن سرویس هاشونو تو تهران هم قطع کردن چه برسه به شهرستان هانقل قول:
مزخرف ترین شرکت همین لایزره .... پشتیبانی افتضاح...
سلام دوستان
من یکی از قدیمی ترین کاربران لایزر بودم !!! ( برای اثبات هم می تونید به این صفحه ها مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و قبل تر )
اینجا از تمام دوستان و کسانی که هنوز انتخاب نکردند و یا موفق به ارسال مدارکشون به لایزر نشدند ،
اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه این کار رو نکنن !
به هیچ وجه !!!
من خودم هفته پیش بالاخره پس از کلی کش مکش خطم رو از رانژه این شرکت در آوردم تا از یه شرکت دیگه
استفاده کنم .
دیگه این رو گفتم تا بعدا کسی نگه چرا اصلاع رسانی نکردید . ( تمام این قطع شدن ها و ... کاملا راسته ! و حداکثر جواب پشتیبانی هم اینه : مرکز مخابراتی شما مشکل داره !!! )
من منطقه مخابراتی ولیعصر ( شریعتی ) هستم .
من بالای یکساله مشترک لایزر هستم ... شرکت خوبیه ، قطعی هم خیلی کم ( هفته ای یک بار اونم شاید ) و به مدت محدوده ولی این شرکت 2 تا مشکل داره که همیشه هم گفتم :
- تو قیلتر کردن همیشه پیشقدم هستن ... نمی دونم به کجا وصلن ؟ یا گیرشون کجاست؟
- قیمتشون کمی بالاست .
اینم سرعتم ( 384 / 512 من دارم )
در مجموع من راضی هستم
در ضمن من اجیر شده لایزر هم نیستم :46:
این اسپید تست مال 8/6/2011 هست.برو داداش.تست النتو بزار.باشه؟:10:نقل قول:
به نظر تو 8/6/2011 امروز نیست !!؟نقل قول:
خیلی شاسی ها !!!
من لایزر داشتم . 3 سال بود که مشترک این شرکت بودم و اوایل خوب بود ولی این اواخر سرعت وحشتناک افت داشت ، قطعی وصلی فراوون و از همه بدتر پشتیبانی ضعیف و خواب آلود .
آقا انگار موج قطعی های لایزر به ما هم رسید... :31: صلوات.نقل قول:
من خودم MIG33 رو یادمه . اتفاقا اون موقع هم فعال بود ( مطمئنم کاربره نه اجیر شده لایزر )
فقط اومدم اینو بگم چون انگاری سوء تفاهم ایجاد شده بود .
بازم می گم
NO LASER
NO LASER
NO LASER