سمند Lx سال به نظر من ماشین خوبیه ولی تو این رای گیری فعلا L90 که اوله
سمند Lx سال به نظر من ماشین خوبیه ولی تو این رای گیری فعلا L90 که اوله
L90 Vs T5 الان بیشتر هستن . به نظر من تیپ 5 کاملا سر هست گرچه تو یک کلاس نیستن ........
اره اینو خوب اومدی منم خیلی این ماشین رو دوست دارم دوروبر 30 هزار دلار قیمتشه . یه نکته خیلی جالب در مورد این ماشین وجود داره این ماشین با اینکه یه ماشین کاملا sport و خیلی هم جالب هست , اگه کسی این ماشین رو وارد کنه سهمیه سوخت هم میگیره چون موتورش 1300 هست :31::31: , قدرت موتورشم 230 اسب بخاره , اون دره عقبش خیلی باحاله .نقل قول:
اخه این ازرا و کمری به دلیل 6 سیلندر بودن مصرفشون بالاست...
موتور rx8 وانکل هست و برای همین نسبت به حجمش قدرتش بالاست ضمنا مصرف سوختش هم بالاست
به نظر من کوروت از همه بهتره با حدود 50هزار دلار میشه یکی از بهترین ماشین های اسپرت دنیا آورد
البته نیسان gtr هم هست با شتاب 0تا100 3.5 ثانیه و در کل بهترین اتومبیل اسپرت ژاپنی که اونم حدود 70 هزار دلار قیمت داره
کمری های جدید که اصلا 6سیلندر ندارهنقل قول:
ولی کلا 6سیلندرهای هیوندای نسبت به تویوتا مصرف بالاتری دارن
در ضمن تکنلژی هیوندای قابل مقایسه با تویوتا نیست و حالا حالاها مونده تا به تویوتا حتی نزدیک بشه
ولی خب هیچ شرکتی تو تولید موتور ب ام و نمیشه و موتورهای ب ام و همیشه جز برترین موتورهای سال هستن و تقریبا میشه که آلمان ها به خصوص ب ام و در زمینه موتور رقیب ندارن
نیسان GTr خوبه ولی اصلا از کوروت خوشم نمیاد کلا , امریکایی ها ماشین اسپرت درست درمون نمیتونن بسازن , پولم نمیدن موتور جدید بسازن واقعا دیگه مثلا موتور 7 لیتری هیچ جایه دنیا مگه در سوپر اسپرت ها استفاده نمیشه مصرف سوختشون هم که دیگه نگو . فقط یه Ford GT دارن که شاید یکمی مال باشه . ماشین sport باحال میخوای به نظر من Audi Rs4 یا Porsche 911 یا BMW M3 .نقل قول:
نیسان gtr فوق العادست و نیسان با ساخت این ماشین همه کمپانی ها تحت تاپیر قرار داده و کلا نسبت به قیمتش بی رقیبهنقل قول:
در رابطه موتور کروت هم بگم که این موتور یکی از بهتزین موتورهای دنیاست و خوراک تیون کردنه و کوروت فلتر حدود 1200 اسب قدرت داره:18:
اما در کل سبک اسپرت های اروپایی با آمریکا فرق داره و تو اروپا بیشتر به سواری و هندلینگ و واکنش های موتور اهمیت میدن اما آمریکا بیشتر به راحتی و قدرت موتور و این جور چیزا اهمیت میدن و این میشه از تو مقایسه هاشون متوجه شد
bmw m3 وrs4 که فوق العاده هستن و بهترین سواری تو سدان های دنیا به همراه c63 دارن که البته m3 تو یک سطح بالاتر قرار میگیره
اما 911 کلاس خاص خودش داره و تو تاریخ اتومبیل سازی جایگاه مشخصی داره و هیچ اتومبیلی هم نمیتونه جایگاه پورشه911 بگیره
با 6/50 میلیون اصلا ماشین نگیر پولاتو جمع کن بعدا بگیر..............
به نظرتون با 6 الی 7 تومن چی میشه خرید؟؟؟