آقا یکی به من بگه 178,287.25 UNITS میشه چند گیگ ؟؟؟؟؟
میشه 2 گیگ درسته ؟؟؟؟
من 3 گیگ شارژ کردم :18::grrr:
الان حجمم تموم شده با اینترنت هوشمند اومدم :31: ...
Printable View
آقا یکی به من بگه 178,287.25 UNITS میشه چند گیگ ؟؟؟؟؟
میشه 2 گیگ درسته ؟؟؟؟
من 3 گیگ شارژ کردم :18::grrr:
الان حجمم تموم شده با اینترنت هوشمند اومدم :31: ...
دوست عزیز اینا هر بار یه چیز میگن یکیشون به من گفت واسه 1 مگ ها هر 90 هزار پوینت میشه 1 گیگ !
واقعا شورشو دارن در میارن !
می شه رو بروی عینک فروشی ها (اسمشون یادم نیست دوتا عینک فروشی کنار همن رو بروش):31:نقل قول:
مرگ بر کرانی ..... مرگ بر کرانی
دیشب 46 مگ دانلود کردم بابا به خدا با دایل اپ هم بیشتر از این میشه دانلود کرد
راستی من که تلویزیون نگاه نمیکنم ولی شنیدم شاتل تو شبکه استانی داره تبلیغ میکنه اگه درست باشه تا اخره سال میاد
دهن کرانی سرویس میشه ما هم دلمون خنک
اون 2 تا عینک فروشی یکیش رامین یکیش کسری :31:نقل قول:
ببین سر راست ترش اینه که بری دبیراعظم ، شهر عینک رو که بلدی ؟ بغل دست شهر عینک یه آب هویج فروشیه که کافی نت میشه بغل دست آب هویج فروشیه :31: یه راه پله ی باریکه که میره بالا ...
اما اون کافی نت فکر کنم حجمی ازت پول بگیره ... مثلا میگه هر گیگ دانلود 2000 تومن ... مثال گفتماااا ..
زنگ زدم گفتم مگه هر 90 هزار و خورده ای پوینت نمیشه 1 گیگ ... خوب من الان 180 هزار پوینت مصرف کردم و شارژم تموم شده .. گفت بله آقای فلانی ( که نمیخوام الان اسمشو ببرم ) حواسش نبوده کم شارژ کرده ...نقل قول:
بابا چرا اینقدر خودتونو عذاب میدین
برید تو قسمت کانکشن لوگ گزارش کارکرد سایت حسابگر
مقدار اپلود و دانلود خودتونو جمع کنید بعد ضربدر 1024 کنید که به کیلوبایت تبدیل شه بعد اون عدد رو به مقدار کردیت مصرف شده تقسیم کنید اینجوری مقداره دقیق هر یونیت دستتون میاد بعد حجمی که دارید رو محاسبه کنید
راستی حتما حواستون باشه هروقت شارژ کردید مقدار حجمی که واستون شارژ کردن رو چک کنید
من از اوله سال تا حالا 3 بار 3 ماهه شارژ کردم که جالبه 2 بارش کم واسم شارژ کرده بودن یه بار 500 مگ یه بار 1.5 گیگ که سریع زنگ زدم واسم درستش کردن
کرانی امسالو ساله کلاهبرداری و دله دزدی معرفی کرده حتما حواستون باشه این گمالا کلاه سرتون نذارن
شاتل شاتل منتظریم منتظر !:31:
مرگ بر حسابگر ! :31:
کرانی حیا کن بیا 2 گیگ اضافه کن :31:
اقا این شاتل راستی راستی داره میاد ها !!! :40:
اها بیاین وسط دست دست دست :31:
:19: مرگ بر کرانینقل قول:
شاتل شاتلیم ریشه دارم :31:
آقا یکم گیر بدین به این شاتل بگین بیان ! پسر شبی 2 گیگ دانلود کنیم !