بابا خوبه که من بدبخت ، سال دوم حسابداری هستم داره پوستم کنده میشه کلی تکلیف و حساب کتاب دارم :19:نقل قول:
باز که شما نقاشی هستین :46::46:
Printable View
بابا خوبه که من بدبخت ، سال دوم حسابداری هستم داره پوستم کنده میشه کلی تکلیف و حساب کتاب دارم :19:نقل قول:
باز که شما نقاشی هستین :46::46:
مثل اينكه دلت واسش تنگ شده نگران نباش الآن سر و كلش پيدا ميشه:21:نقل قول:
راستي بچه هاي سيمز باز كي دوست داره براش پچ ماشين بزارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاشي با گرافيك زمين تا آسمون فرق داره! توهين در روز روشن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شوخي بود ها! راستي بچه ها من توي سايت سيمز ديدم كه يه باديشاپ اومده كه باهاش ميشه حيوانات درست كرد :21: اگه گيرش آوردم براتون ميزارم تا دانلود كنيد :46:
باشه انجام میدم ولی آخه عکس ندارم:19:نقل قول:
یک جوری الان جورش میکنم:27:
من آخر سر نفهمیدم تور یا طور نوشته میشه آخه بعضی ها تور مینویسن بعضی ها طور:18:نقل قول:
خوب شما میگه طور نوشته میشه منم از این به بعد طور مینویسم:8:
راستی چرا فقط من باید مشق انجام بدم؟:21:
چرا بقیه بیکارن؟:21:
فعال کلاس منم فعلا چون همه ی کار ها رو تا به حال انجام دادم:21:
بزار خوب بهتر بگی نمی خوادنقل قول:
وای تو یه لحظه چقد چیز مینویسین
پگاه جون همه که مثه تو وارد نیستن
تو شاگرد اولی واسه همین
خانم معلم به تو تکلیف میده
فعال كلاس هميشه بايد فعال باشه:27: فرقي نداره تو باشي يا كس ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به جاش برات دعا ميكنم هر كي هم تكليفشو انجام نداد نفرينش ميكنم موافقي :21:(نفريناي منو دست كم نگيريدا !!!! يه بار معلممون رو نفرين كردم پاش شكست يه هفته افتاد توي خونه!:31: يه بارم راننده سرويسمون دير اومد نفرينش كردم فرداش تصادف كرد نيومد دونبالمون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
باشه داشته باش از بقیشو :27::21:نقل قول:
نقل قول:
آقا رو باش اگر این جوری باشه من وسطش گوجه کاشتم:27:
توی سیمز فصل ها:10:
به دل نمیگرم ولی نباید از این چیزا بگی عیبه بده زشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره من بچه ی خوبیم مشقام رو هم سر موقع انجام میدم البته اگر عکس گیرم بیاد حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ناسی گریه نکن بزرگ میشی یادت میره:27:نقل قول:
به به چه فعالی:11:نقل قول:
من که از تو فعال ترم:18:
من کارم خدمت به مردم است(چه قدر ایثاری:16:)نقل قول:
من خیلی وقته هستم ولی چون توی یک سایته باربی دارم کاری رو انجام میدم وقت نمیکنم بیام پست هاتون رو بخونم:31:نقل قول:
بزار بزار بزار بزار هی هی:27:نقل قول:
راستی منم ماشین میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک وقت نفرین نکنی ها خانمان سوز هست :13:نقل قول:
ولی من یک بار راننده سرویسم رو نفرین کردم دیر اومد امتحان عقب مونده نفرینش کردم از پراید دیدم فردا پژو خریده :19::41: