یعنی ترکونده ؟نقل قول:
Printable View
یعنی ترکونده ؟نقل قول:
مهدی جان شما از اول کارهای مجید رو دنبال کردی و بهش علاقه داری؟بنظرم من مجید خراطا همیشه میترکونه.حداقل منو که مجنون و اسیر خودش کرده و بعد از سال ها انتظار بالاخره برای اولین بار آلبوم رسمیش داره وارد بازار میشهنقل قول:
آره من عاشق مجید هستم ... با آهنگاش گریه کردم زیاد . خیلی هم دوستش دارم . منم از طرفداراش بدون :n12:نقل قول:
پس دیگه روت حساب دیگه باز کردم اساسی.دمت گرم رفیق.یدونه باشینقل قول:
:n25: ما آماده ی رقابتیم :n02: چاکریم . ایشالله با آلبوم جدیدش 2تایی باهم گریه کنیم :n08:نقل قول:
من هرموقع این موزیک رو گوش میدم چشمام رو میبندم و قطعاتی که مجید عزیز میخونه جلوی چشمم میاد و دیوونم میکنه.بسیار زیباستنقل قول:
نمیدونم برای امثال افرادی مثل من که زخم خورده ایم انقدر دلنشینه یا برای افراد معمولی هم در همین حد جذابیت داره
چون با احساس میخونه هر نوع شنونده ای رو تحت تاثیر قرار میده ب نظرم.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه این تاپیک رو پیدا کردم و خوشحالم که به جمع طرفداران مجید اضافه شدم.من عاشق خراطها هستم.خاطرات زیادی با شنیدن آهنگاش دارم........:n03:
آلبوم تازش کی میاد؟:n13:
سلام به همه دوستان با احساسی که به جمع طرفداران سلطان احساس اومدن ... :n16:
انشالله بهمن ماه آلبوم مجاز با 14 ترک فوق العاده بیرون میاد و مجید عزیز مثل 5 آلبوم قبلی خاطره انگیز خواهد شد ....
بغض مجید بعد از آخرین آلبوم در سال 1388 در انتهای سال 1391 خواهد ترکید :n28::n12:
منتظر خبرهای خوب باشید ...
مجید خراطها : آماده باشید دارم میام\\\\\
مصاحبه اختصاصی و شنیدنی پایگاه اینترنتی گانجا موزیک با مجید خراطها
( پیشنهاد میکنیم که این گفتگوی مفصل و صمیمی را از دست ندهید )
( اختصاصی گانجا موزیک )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://ganjabax2.org/Ganja2Music/AliDarabi/Singles/10.91/Interview-MajidKharathaa/Interview%20Majid%20Kharatha%20(Ganja2Music).mp3[/HTML]