درسته. لمپارد هم رفت با مبلغ 7 میلیون پوندنقل قول:
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.
خداحافظ فرانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درسته. لمپارد هم رفت با مبلغ 7 میلیون پوندنقل قول:
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.
خداحافظ فرانک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو شبکه خبر یک خبر رو گفت درست نشنیدم
گفت تیم ؟ برای به خدمت گرفتن تورس حاضر است 110 میلیون یورو بپردازد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نفهمیدم چه تیمی ولی این پیشنهاد به نظرم فقط میتونه کار چلسی باشه چون تیم دیگه ای از این پولا نداره به کسی بده :27:
خلاصه اگه کسی این خبر رو شنیده لطف کنه بگه چه تیمیه!!! در ضمن روی سایتی من این خبر رو ندیدم
ممنون:40:
===========================
ویرایش: خوب فهمیدم حدسم درست بوده !
باشگاه چلسی با یك پیشنهاد 110 میلیون یورویی خواهان خرید فرناندو تورس مهاجم ملی پوش اسپانیایی از تیم لیورپول شد.
روزنامه دیلی استار انگلیس نوشت : تورس 24 ساله كه فصل قبل 30 گل در رقابت های مختلف برای لیورپول به ثمر رسانده با درخشش خود باعث قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 شد و این امر موجب آن شد که رومن آبراموویچ مالك چلسی حاضر شود چنین مبلغی را برای بازیكن سابق اتلیتكو مادرید كه به ال نینیو شهرت دارد ، بپردازد.
در صورت توافق لیورپول ركورد نقل و انتقال جهان شكسته خواهد شد ، ضمن اینكه آنها حاضرند ماهانه یك میلیون یورو دستمزد به تورس بپردازند.
این در حالی است كه لیورپول قبلا اعلام كرده حاضر به فروش تورس نیست.
-------------------------------
البته 99 درصد احتمال میدم که این خبر چرت باشه!:27: چون عمرا چلسی نمیاد ماهی 1 میلیون یورو دستمزد به کسی بده:18:
در هر صورت قضاوت با شما خوانندگان
خب مگه دیوانس !؟
من به عنوان یه منچستری و بارسایی اعلام میکنم با این پول بیاین رونالدو و رونالینهو رو بخرین!
حیف شد لمی رفت . حضورش تو تیم همیشه یه جذبه ی خاصی به تیم میداد ولی خب هر جا بره ما دوسش داریم . :40:
چشم .نقل قول:
پیشنهاد شما مورد بررسی قرار میگیر دوست عزیز ! :27:
خوب نمیشه رونالدو رو بخره دیگه :27: چون منچستر نمیاد بهترین بازیکنشو به رقیب اصلیش تو لیگ بفروشه.ولی لیورپول چون چلسی پول خوبی برای تورس میده شاید قبول کنه این پیشنهاد رو و بره چند تا بازیکن خوب دیگه با این پول بخره.نقل قول:
در ضمن رونالدینیو رو الان با 4/1 این پول میشه به راحتی خرید:46:
اما من نظر خودم اینه که چلسی این پول رو برای تورس نده و فقط با 35 میلیون پوند دیوید ویا رو بخره .
چی چی رفت !نقل قول:
شما که فاتحشم خوندید :27:
:27:نقل قول:
though there has been no public announcement from the club to suggest as such.
کی داره میگه لمپارد رفته !!! :28:
لمپارد فعلا قرار داده یه ساله داره .
باشگاه هم تمایلی به فروشش نداره :27:
مطمئن باشین لمپارد این فصل تو چلسی میمونه :12:
ولی احتمال رفتنش فصل بعد خیلیه :41:
Avb من نگرفتم چی شد!!!
توضیح بده!؟!
--------------------------------
ویرایش: گرفتم چی شد . نمیخواد توضیح بدی :27: