سلام به دوستان گرامی
به نظر شما چرا توی ان مرحلهای که باید جیب ترف را بزنیم هر چی که f را مزنم روی اون توکز نمیکنه ولی همون موقع روی سربازه fرا زدم روش تمرکز کرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام به دوستان گرامی
به نظر شما چرا توی ان مرحلهای که باید جیب ترف را بزنیم هر چی که f را مزنم روی اون توکز نمیکنه ولی همون موقع روی سربازه fرا زدم روش تمرکز کرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظر من کسانی که پچ رو لازم دارند ، با یه نفر که اینترنت خوبی داره هماهنگ کنند .
یعنی یه نفر دانلود کنه و واسه بقیه پست کنه .
چون همه Adsl ندارند .
ولي من بازم ميگم بهتره صبر كنيم نشخه اصلي بياد تا اين مشكلات رو نداشته باشيم.
دوستان شما تا یه نفر پیدا کنین که Adsl داره و این پچ 900 مگی رو هم که پر از باگه و ارزشش رو هم نداره و کنترل بازی رو هم به هم میریزه حدود 1 یا 12 روز طول میکشه پس چه بهتره که تا 10 فروردین صبر کنید تا نسخه ی اصلیش بیاد حدود 2 هفته ی دیگه نسخه ی اصلیش تو ایرانه چون تو 28 مارس واسه اروپا میاد و میتونیم با 4 مرحله ی اضافی و کنترل تست شده و مرحله ی اورشلیم با زبان انگلیسی بازی کنیم که ارزش صبر کردنم داره.
موفق و سربلند باشید.:46:
دوست عزيز من دقيقا همين كار را كردم ولي جواب نداد!نقل قول:
دوستان من هر چی خوندم نفهمیدم قضیه اصلی و غیر اصلی چیه!!لطفا یکی برام توضیح بده که این بازی که الان تو بازار هست با 2 دی وی دی چی کم داره؟قضیه زبان روسی چیه و همچنین قضیه پچ 900 مگی چی هست و این پچ چی کار می کنه؟
در واقع فرقش با نسخه اصلی که قراره بیاد تو چیه؟
داخل اين نسخه بازي توي شهر اورشليم گير ميكنه. يه پچ هم هست كه زبان رو روسي ميكنه ولي از اين مرحل ميتوني راحت رد شي.نقل قول:
نسخه اصلي هم كه قرار بياد چهار تا مرحله ي اضافي داره و جايي هم گير نميكنه.:27:
من پچو نصب کردم ولی خیلی مزخرف شده:13:
هم تو گیم پلی و هم تو گرافیک بازی اثر می ذاره.
از زبونشونم که دیگه هیچی نمی شه فهمید.
من هرچي ميگردم محل سيو هاي بازي رو پيدا نميكنم. اصلآ توي Drive c فايلي به نام Documents and Settings وجود نداره! ولي توي D هست ولي بازهم فايلي به نام Application Data وجود نداره. سرچ هم كه كردم چيزي نيمد.:19:
دوستان منم تو Memory block 3 و دروازه اورشلیم گیر کردم. چکار باید بکنم ؟ 900 مگابایت واقعا زیاده واسه من که Dial Up دارم. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن راهی بجز روسی کردن بازی وجود نداره ؟ این نسخه جدید که میگید کی میاد ؟