سلام.
چرا اینجا انقدر سوت و کوره ؟ کسی نیست ؟
من وقتی می خوای به اینترنت کانکت بشم بعد از چند دقیقه جستجو برای gprs گوشی ریستارت میشه. برای mms هم همینطور (ایرانسل) . کسی دلیلش رو میدونه ؟
Printable View
سلام.
چرا اینجا انقدر سوت و کوره ؟ کسی نیست ؟
من وقتی می خوای به اینترنت کانکت بشم بعد از چند دقیقه جستجو برای gprs گوشی ریستارت میشه. برای mms هم همینطور (ایرانسل) . کسی دلیلش رو میدونه ؟
اولا که mms که کار نمیکنه
ولی علت ریستارت ممکنه ota type setting رو روی حالت serial bearer ota گذاشته باشی که باید تبدیلش کنی به gprs .
موفق باشی
فریمورت فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟نقل قول:
درست شد. واقعا ممنونم.
نمیدونم دقیقان منظورت چیه
گوشی فارسی میشه زمانی هم که دیکشنری استفاده میشه حروف فارسیش مثل اینه که اینقدر کوچیک شده که واضح نیست.
dark_dragon منم این مشکل رو داشتم بعد ازدرست کردن ota مشکتم حل شد اما بازم نمیتونم سایت بیارم.
ip دستی دادی یا ایرانسل نسبش کرد؟
من از تنظیمات خودش استفاده کردم (sms ش)
سلام بچه ها نمیشه تم زد تو d900i ممنونم
نه متاسفانه دوست عزیز .
سلام ممنون از جواب سوالتون راستش من تازه این گوشی رو خریدم زیاد وارد نیستم اگه بخواهیم یه عکسهای بزاریم تو فایل متفرقه چرا عکسها رو نشون نمیده در ضمن من کارت حافظه نخریدم و همین حافظه گوشیمه اما عکسها را با پسوند
مختلف امتحان کردم اما باز تو فایلهای متفرقه نشون نمیده اخه میخواستم یه سری از عکسهای خصوصی را تو این فایل بزارم و پسورد بدم چون اگه بخوام برای عکسهاام پسورد بزارم کل پوشه عکس پسورد دار میشه و من برای همین میخوام یه سری عکسها را بزارم تو متفرقه میشه راهنمایی کنید بازم ممنون در ضمن تو مشخصاتش نوشته اسکرین سیورم داره اینو از کجا میشه اورد؟
آیا میشه d900i رو به وبکم تبدیل کرد؟