کی گفتی؟نقل قول:
پس منتظر می مونم تا جواب قطعی رو بهم بدی
Printable View
کی گفتی؟نقل قول:
پس منتظر می مونم تا جواب قطعی رو بهم بدی
MAN NEMIKAM LAN BAZI KONAM MAN MIKAM SHABAKE KONAM VA BA YE BARNAME MODIRIYAT:41:
آقا من PS2 ندارم ولي ميخواستم بدونم PS2 ميتونه از روي CD هم بخونه يا فقط DVD ميخونه؟ اگه CD ميتونه بخونه آيا بازي هاي PS1 رو هم ميتونه به راحتي باز كنه؟
از سی دی هم می خونهنقل قول:
بازیهای ps1 رو هم راحت اجرا میکنه؛ من هر چی تا حالا انداختم نه نگفته ، ولی شنیدم بعضی دوستان مشکلاتی داشتن که به مود چیپ دستگاه مربوط میشه.
حالا كه صحبت مود چيپ شده لطف كن در موردش يه كم توضيح بده بدونم چي هست. اگه اطلاعاتي در مورد اينا هم داري دريغ نكن : homebrew - FMCB - uLauchELF
ممنون
مودچیپ یه آی سیه که بعدا روی دستگاهتون نصب میشه تا دستگاه دیسک های غیر اصلی رو بخونه
لانچ ای ال اف نرم افزاریه که فایلهای elf رو اجرا می کنه. فایلهای elf فایلهای اجرایی پی اس تو هستن
دومی رو نمیدونم
homebrew یعنی نرم افزار دست ساز! به نرم افزارهایی که اشخاص علاقه مند (برای هر چیزی ، نه لزوما پی اس تو) می سازن می گن
سلامنقل قول:
امروز بعد از 2 هفته پست PES 2010 اصلی را که از پردیس خریدم آورد .
نسخه ی اصلیه و هیچ تغییری توش ایجاد نشده ، رو خود جعبه هم این را درج کرده و من هیچ مورد مشکوکی ازش ندیدم . :31:
پس با خیال راحت این بازی را بخرید . :8:
راستی جالب اینه که روی کارتون بازی قیمت را 4 هزار تومان زده ، در صورتی که مغازه هایی که دوستانم خریدند 2 هزار تومان می فروشند و من هم اینترنتی هزار تومان خریدم .:18:
مهندس عکس بسته بندیشو میزاری بی زحمت ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اینم عکس بسته بندیش ، فقط ببخشید کیفیتش پایینه .
سلام
من یه پلی استیشن 2 اصل ژاپن دارم مدل scph-39004 و حدود 40 تا بازی هم دارم
میخواستم بفروشمش و یه ایکس باکس بخرم ولی نمیدونم چند بفروشم که سرم کلاه نره میشه لطف کنین و منو راهنمایی کنین :20: