اگه سامسونگ Spinpoint F1 یک ترابایت بتونی بگیری اون بهترین هارد 1 ترابایت موجود هست .نقل قول:
Printable View
اگه سامسونگ Spinpoint F1 یک ترابایت بتونی بگیری اون بهترین هارد 1 ترابایت موجود هست .نقل قول:
سلام دوستان
اقا قیمت این رم تو بازار چند الان
Corsair XMS2 TWIN2X2048-8500C5 2GB 2X1GB PC8500 DDR2-1066 CL 5-5-5-15 240PIN Dual Channel Memory
و تویه بازار تهرانه چقدر است
ممنون می شم :10::11:
دوست عزیزم bracket جان دیدم شما بیشتر داری از این Spinpoint F1 تعریف میکنی خواستم ببینم اینم مثل سیگیت نباشه که نمونه های رده بالاش بره آمریکا و متوسط به پایینش 0 با کیفیت ساخت پایین ) بیاد ایران ؟
راستی شما هارد 640 گیگ وسترن رو تو بازار دیدی ؟
سلام
رم 2گیگ واسه بازی جی پیشنهاد میکنین؟اهل اور کلاک نیستم.
سیستم:E8400,ASUs p5k,9600gt
این چیزی رو که در مورد سیگیت میگید من نشنیدم تا حالا , این 640 رو مثل اینکه وارد نکرده این سازگار هنوز .نقل قول:
قبلنا من یه تحقیقی کردم به این نتیجه رسیدم که مثلا تو فلان سایت مقایسه ی سخت افزاری که فلان مدل سیگیت رو بهترین معرفی کرده درست ولی اون هاردی که اونجاست با اینی که تو ایرانه از نظر کیفیت ساخت فرق داره و بنابراین اینی که اینجاست اونی نیست که اونجاست ( چی گفتم ! )
میگم حالا این قظیه برا این اسپین پوینت هم اتفاق نیفته یه وقت
corsair xms2 2x1gb ddr2 800 cl4نقل قول:
به قیمت 68 تومن
حدودا قیمتش چندهنقل قول:
من میخوام یک هارد Seagate-SATA2 - 500 GB + / 32mb buffer (Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s) از سایت rayansaba.com بخرم به نظر شما هارد خوبی است؟در ضمن در مورد کارت هایی هم که در شکافهای PCI میخورند و بهشون میتونی هارد های ساتا رو بزنی (برای توسعه ساتا) یک توضیح بدهید و قیمتش رو هم بگید.کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2352
با تشکر
با سلام
دوستان هارد وسترن با گارانتی آسمان فرقی با سازگار میکنه یا نه