سلام آقایان محترم
من بین
Intel Dual Core 2.2 E2200 , AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600
کدوم بهتره و اینکه چه مادربردی براشون عالیه ؟؟؟
Printable View
سلام آقایان محترم
من بین
Intel Dual Core 2.2 E2200 , AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600
کدوم بهتره و اینکه چه مادربردی براشون عالیه ؟؟؟
با سلام
آقا من دچار شک و تردید شدم با اینکه 8 سال هست که AMD کار میکنم فقط!!!!
یک بهم بگه صادقانه نه از روی تعصب من بین Phenom 9850 و Core2 Quade6600 کدوم رو انتخاب کنم!!!
و سوال دیگه اینکه این FSB سی پی یو های AMD از اینتل بالاتره و به چه کاری میاد؟؟؟؟؟
میدونم که این دو سی پی یو بهم دیگه نزدیک هستند و البته Phenom تقریباً 25 هزار تومان بالاتره اما FSB سی پی یو اینتل 1066 هست و FSB سی پی یو AMD برابر 3600 این تفاوت به چه کاری میاد؟؟؟؟
من البته بیشتر برای بازی از سیستم استفاده میکنم و بعضی مواقع هم کارهای Encoding
متشکرم
عزیز FSB مال اینتل هست و در AMD قضیه فرق می کنهنقل قول:
به نظر من فنوم رو بگیر
AMD رو بگیرهم قیمتش مناسب هم از نظر کارایی خوبهنقل قول:
من خودم اسفند Motherboard M2A-VM رو با CPU ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4800 گرفتم واسه یکی از دوستام ولی وقتی کار می کردم باهاش و ویندوز ویستا ریختم روش همش اررور میداد آخر ویندوز یا الکی ریستارت می کرد، نیمیدونم در کل آدم پول داشته باشه دغدغه نداشته باشه راحته .....
بیشتر برای بازینقل قول:
بین 250 تا 300
شک نکن Q6600 بخر بره این دو CPU هم از نظر قدرت بهم نزدیکند , Q6600 یکمی قویتری که تازه 20-30 تومنم ارزونتره . مسئله دیگه توانایی اورکلاک این CPU هست که خیلی خوبه و به راحتی میشه ازش قدرتی بیشتر از قدرت پایش گرفت که phenom 9850 با اینکه اسم Back Editition رو یدک میکشه ولی به شکل کاملا مسخره ای اورکلاک میشه و پتانسیل خوبی برای اورکلاک نداره. پس من نمیدونم چه دلیل عقلانی واقعا میتونه برای خرید phenom 9850 وجود داشته باشه یکمی به من بگه منم بفهمم تو رو خدا .نقل قول:
q9300 بگیر حدود 300 تومنه .نقل قول:
دقيقا همين مشكل من با M2n-vmداشتم ولي پردازندش 3800X2 بود رمهاش هم پاتريوت برديم رمها رو عوض كرديم ويندوز نصب شد ولي باز هم مرتب ريست ميكنهنقل قول:
در كل اين مادربردها مادبردهاي خوبي نيستند و ربطي به پولش نداره Asrock wolfdate 1333-d667 چهلو پنج تومنه و يه مادبرد عالي با گرافيك آنبورد هست خوب هم اوركلاك ميشه
شما خودت این CPU رو اورکلاک کردی که داری نظر میدی که اون اسم رو یدک میکشهنقل قول:
خواهشا روی چیزی که کار نکردین نظر ندین