آقا این قرارم تموم شد ولی کسی نیومد چی شد پس همه میگفتن که میایم همین بوود
خیلی خوبه 100000 نفر اومده بودنند واقعا" لذت بردیم بازم دم همون کاربران و مدیرای قدیمی و همکارا گرم که همیشه پای ثابت هستن
Printable View
آقا این قرارم تموم شد ولی کسی نیومد چی شد پس همه میگفتن که میایم همین بوود
خیلی خوبه 100000 نفر اومده بودنند واقعا" لذت بردیم بازم دم همون کاربران و مدیرای قدیمی و همکارا گرم که همیشه پای ثابت هستن
عکس گرفتین یا ترسیدین با موبایلتون عکس بگیرین بهتون بگن جواد ؟!؟
اوووووووووووف !
من تازه رسيدم
چقدر هوا سرد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرما رو خورديم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اين سيديهاي منو نديدين ؟ كلي سيدي آورده بودم
اما موقع برگشتن چيزي يافت نشد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رضا تو نديدي ؟
تو وقتی داشتی میومدی سر قرار چیزی نخرد تو سرت؟؟؟نقل قول:
من دیدم رضا پیچوند !!!
تازه داشت cd مهران هم میپیچوند !!؟؟
دوستان می بخشید که من نیومدم ! دلیل من موجه بود !!! من رفتم سمنان برای دانشگاه ! متاسفانه مجبور بودم
سلام
اشکالی نداره فربود جان
انشالله قرار بعدی بیا رویتت کنیم
امرزو خیلی خوش گذشت و جای همه خالی بود. افرادی که تشریف آوردند عبارتند از :
مصطفی عشقی
مافیا
مهدی بست
بابک
محمد_ست
محمد_1000
امین
رضا (مدیر انجمن زبان انگلیسی)
الفین
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم. اره همین 9 نفر بودیم. و خفن جای همه خالی بود ولی خداوکیلی عجیب سرد بودها (البته من که نه) ولی کلی گفتم.
واقعا حیفه استفاده کنید و در قراراها بیایید که بیشتر به نفع خودتونه.
انشاءالله که همه را در قرار بعدی میبینم.
من خدا نکنه که فرند را ببینم که اگر ببینم دمار از روزگارش در میارم که دیگه کسی را قال گذاره.
نه نشد. یعنی خیلی مقاومت کرد و شانس آورد که طرف استخر نرفت وگرنه به خاطر اون دستمزد هم که شده حتما این کار را میکردم. :laughing: :biggrin:نقل قول:
مهدي87 رو ننوشتي !نقل قول:
فکر نکنم کسی را جا انداخته باشم.