میدونی چرا؟:31:نقل قول:
دلیلش رنگ قرمز گوشیته.:31:
چون هر تمی به رنگ گوشیت نمیاد.
ولی به مشکی همه رنگ میاد.
من خودم قبل از اینکه 5700 رو بگیرم قاب 810 رو نارنجی کرده بودم هرچی تم روش میزاشتم زشت بود تا قابشو عوض کردم مشکیشو گزاشتم.
Printable View
میدونی چرا؟:31:نقل قول:
دلیلش رنگ قرمز گوشیته.:31:
چون هر تمی به رنگ گوشیت نمیاد.
ولی به مشکی همه رنگ میاد.
من خودم قبل از اینکه 5700 رو بگیرم قاب 810 رو نارنجی کرده بودم هرچی تم روش میزاشتم زشت بود تا قابشو عوض کردم مشکیشو گزاشتم.
بچه ها هندزفری سمت چپیم حواسم نبود ناگهان سیمش کشیده شد حالا صداش نصف شده!!چیکار کنم!!!بدبخت شدم رفت پی کارش!!!از هندزفریهای ان70 این همه نگهداری کردم تا بالاخره فروختمشون ولی هندزفریهای این گوشی بیچاره رو داغون کردم!!!در مورد تعمیر هندزفری چیکار کنم؟؟؟
منظور از مقایسه نمیشه چیه ؟نقل قول:
یعنی صداش از دبلیو 850 و کا 750 کمتره ؟
هندزفری رو به فنا دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جانه تو گوشیتو باز نکنی اون کارای خطرناک رو انجام بدی.
انجمن حمایت از 5700 در طی هفته ی اینده برای دفاع از حقوق ملی مذهبی 5700 در برابر استکبار جهانی(5610 و 5700 بلک ادیشن)تشکیل خواهد شد!امیدوارم ما را در این عرصه ی مهم یاری فرمایید!!
پسر این چیزا رو از کجا میاری (قافیه هاشو چطور جور میکنی؟)نقل قول:
راجع به اون سوالت هم چشم بذار یکم تحقیق کنم..
میگم این 5700 بلک ادیشن چیه دیگه؟نقل قول:
میشه یه عکس ازش بزاری؟
نه داداش... بعدش كه گفتم كه صداش تو اسپيكر خيلي با كيفيت تره و صداي استريو هم داره...نقل قول:
صداي 5700 از اون دو تا خيلي بهتره اصلا شك نكن...
چطوري امين جان... نگران نباش واسه من هم يه همچين بلايي سر هندزفريم اومد منتها صداي گوشيه سمت راست نصف شده!!!! ميخواي يه كاري كنيم گوشيمو واست بفرستم تا يه هندزفري سالم از توش در بياريم؟؟؟!!!!نقل قول:
نگران نباش اين چيزا طبيعيه...
البته بچه ها من ديروز با هندز فريم قبل اينكه كشيده بشه و بلا سرش بياد داشتم آزمايش مي كردم...
نتايجش رو مي دونيد؟
ببينيد من وقتي وصلش كردم به كامپيوتر (با آخرين صدا) صدا تو گوشي خيلي زياد شد ولي مي شد تو گوش گذاشتش ولي وقتي هندزفري گوشي دبيليو 700 مو وصل كردم به كامپيوتر لامصب و اصلا نمي شد گذاشت تو گوش...
به اين نتيجه رسيدم كه بايد هندزفريمو عوض كنم... به خاطر همين زياد ناراحت نيستم... با همون هندزفري گوشي قبليم حال مي كنم الان...
آهان يه چي ديگه ...
بجه ها يه آزمايش بهتون ميگم بكنيد نتيجشو بگيد...
ببينيد توي هندزفريتون صدا توي گوشي سمت راست يه اپسيلون كمتر از سمت چپ نيست؟ مال من تو هندز فري خدابيامرزم انگاري سمت راست صداش كمتر بود... به طور عادي حس نمي شه بايد دقيق شين...