سلام دوست عزیزنقل قول:
کی این حرف رو زده؟
خیالت راحت باشه کسی که متولد نیمه دوم 70 باشه کنکور 89 و 90 رو میتونه شرکت کنه.
یک توصیه برادرانه: سال اول قبول بشید . نمونید پشت کنکور...عذابه عذاب!:13:
سلام دوست عزیزنقل قول:
کی این حرف رو زده؟
خیالت راحت باشه کسی که متولد نیمه دوم 70 باشه کنکور 89 و 90 رو میتونه شرکت کنه.
یک توصیه برادرانه: سال اول قبول بشید . نمونید پشت کنکور...عذابه عذاب!:13:
نقل قول:
با حرفت موافقم شدیدا" . همین که سال اول قبول شیم
حالا من که نیمه اول سال 71 به دنیا اومدم اگه کنکور قبول نشدم باید برم سربازی ؟ :37:
نقل قول:
من هم خیلی لاغرم . سه بار هم faint ( غش ) کردم و یک بار هم تشنج . سرم هم خیلی درد میکنه بیشتر وقتها
کم خونی هم دارم .
خواهشا از دوستان میخوام جواب ایشون رو هم با توجه به شرایط هردومون بگن
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما که نیمه اول 71 به دنیا اومدید هم می تونید دو بار کنکور بدید.
بذارید خیال همه رو راحت کنم هر کس -نیمه اول باشه یا نیمه دوم فرقی نمی کنه- میتونه دو بار در کنکور سراسری شرکت کنه.
والسلام
سلامنقل قول:
لاغری مفرط اگر به دلیل بیماری خاصی باشه میتونه منجر به معافی بشه.
این که قلبتون مصنوعی هست احتمال خیلی زیاد معاف از رزم رو حتما بهتون میدن.نمیدونم شاید کلا معافتون کنن.
ولی توصیه من اینه که حتما دنبال کار معاف شدنتون باشید.ارزش داره.
ضمنا این حرف های من نظر و تجربه خودمه و شما بهتره با مرکز مشاوره نظام وظیفه تماس بگیرید :
73941735 و 73941739
در ثانی دفترچه راهنمای معافیت ها احتمالا در مراکز پستی به فروش میرسه.اون رو تهیه کنید و شرایط رو کامل بخونید.
موفق باشید
سلام من قلبم معافی داره و 2 بار سابقه خودکشی با پرونده را دارم
اما میخوام برای تیرویید پرکارم معافی بگیرم با لاغریم حالا چند سوال(ضمنا متولد نیمه اول 70 هستم)
1. از زمان فرستادن دفترچه برای معافی تا زمانی که میگند بیا برای معاینه چقدر طول میکشه؟؟
2.من باید دیپلم را در خرداد 87 تمام میکردم که قراره در خرداد سال 89 تمام کنم حالا میتونم برای امتحانات خرداد 89 ثبت نام کنم؟
3.اگه معافی بگیرم میتونم در کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم و اگه میتونم باید وضعیت نظام وظیفه را چی بزنم؟؟؟
دوستان من قلبم مصنوعی هست و الان دو ساله باتریش داره کار میکنه که خلاصه ضعیف شده اگه جوابمو ندید میفتم میمیرم خونم گردن شماست
ممنون از همتون و چاکرتون هستم
نقل قول:
ممنون از جوابتون.
كسي جواب نميده؟
ببین میری دنبال جواب بیمارستان تو همون نظام وظیفتون..نقل قول:
اونجا وقتی پروندتو تحویلت بدن بند اخر پرونده یا زده تایید که میفرستنت دنبال تکمیل مدارک یا خدای نکرده میزنه منفی که باید منتظر برگ اعزام باشی..
يه سوال دارم. دوباره ميپرسم. دوستان زحمت كشيدن جواب دادن اما خيلي مبهم و سطحي بود. ميخواستم ببينم تك پسرها وضعيت خدمت سربازيشون چطوريه؟؟ مفصل يه توضيحي احتياج دارم. ممنون از همه دوستان.
منتظرم.
چرا هیشکی منو دوست نداره؟؟؟؟؟نقل قول:
لااقل به یکی از سوالام جواب بدید