دوستان سرويس هاي حجمي مخابرات سرعتش مثل خصوصي ها بالا بسته شده مثلا روي 4 مگ به بالا ؟؟؟؟ يا همون سرعت نامحدودش رو داره؟؟؟؟ چون كسي كه حجمي بخواد پارس آنلاين بگيره بهتره تا اينكه مخابارت بگيره؟؟
Printable View
دوستان سرويس هاي حجمي مخابرات سرعتش مثل خصوصي ها بالا بسته شده مثلا روي 4 مگ به بالا ؟؟؟؟ يا همون سرعت نامحدودش رو داره؟؟؟؟ چون كسي كه حجمي بخواد پارس آنلاين بگيره بهتره تا اينكه مخابارت بگيره؟؟
هم واسه یوزر نیم هم پسورد admin بزن ببین میاره:n02:نقل قول:
اقا برا بقیه دوستان هم سرعت پسته بشکن اومده پایین؟:n02:
برا من مثل مرد پسته ها رو میشکنه مشکلی نداره :دینقل قول:
اقا برا بقیه دوستان هم سرعت پسته بشکن اومده پایین؟:n02:
:n19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من باز میشه شماها چی؟
پارس آنلاین بخر 9 مگ میبندند.:n01:نقل قول:
اقا مشکل پسته بشکن درست شد :n02:
حجمی مخابرات نگیر وقتی نا محدود هست اگه سرویس حجمی با سرعت خوب میخوای شرکتای دیگه هستن
ما که اینجا جامون خوبه :n02:
آقا من دیروز مودممو عوض کردم، امروز این سرعتم اومده رو 300! 1مگ دارم.
300 از سرور تهران ها! نمیدونم سرعتا اومده پایین یا از مودمه؟
برای من همش شده تایم اوت ! دوستان در چه حالید ؟ پینگ تا 1800 هم بالا میره
سلام به همه دوستان و همشهری های عزیزم:n16:
عزیزان شرایط مخابراتی ما به گونه ای هست که فقط یا می تونیم اسیاشت بگیریم یا مخابرات، چون هیچ کدوم از سرویس دهنده های پرمدعای دیگه مثل شاتل و پارس اینجا پورت خالی ندارند، اسیا هم منو اذیت میکنه سرویس زیر 20 گیگ بهم نمیده. چندتا سوال دارم اگر محبت کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
1-سرعت سرویس های نامحدود 512 و 1024 چقدر هست؟ آیا اگر سرویس حجمی این ها را بگیریم سرعت متفاوت هست یا فرقی نمیکنه؟
2-کلا اینترنت حجمی از مخابرات گرفتن خوب هست یا نه؟ منظورم نسبت به نامحدودش هست.
2- من دانلود زیادی ندارم، ولی سرعت باز کردن صفحات وب خیلی برام مهمه. آیا باز کردن صفحه ها سرعتش خوبه؟ (اسیاتک تنها خوبیش همین سرعت وبگردیه)
3-میشه این طرح نوروزی را که مودم رایگان میده را بگید چه شکلیه.این را برای دوستم می خوام که تازه می خواد ثبت نام کنه برای ای دی اس ال، اگر اک هست مودم دیگه نخره.
4-وضعیت قطعی ها چطوره عزیزان؟
در نهایت اینکه، خدا نکنه روزی ادم حق انتخاب نداشته باشه، چون گیر میفته عجیب مثل الانه من!!!
عزیزان خیلی متشکر میشم اگر محبت کنید به این سوالات من پاسخ بدید، دعاتون می کنم:n16: