من با skype نمی تونم کانکت شم.مشکل از کجاست.
Printable View
من با skype نمی تونم کانکت شم.مشکل از کجاست.
سلام به همه دوستان.بعد از5روز دوباره امدم تو نت.واما نکته بسیار مهم اینه که الان رفتم تو سایت اسپید تست سرور تهران را اورده بود باورم نمیشد و سرعت بسیار بسیار بالا نتم را نشونم داد پینگ عالی.
سرویس 256 پارس لعنتی حجم دزد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
دوستان فقط پینگ را داشته باشید:18::18: میگم این چند روز که من نبودم اتفاقی افتاده تو مملکت؟؟
نه خوب دوست عزیز وقتی سرور داخلی باشه پینگ هم پایین میاد :20:نقل قول:
1 درصد فکن پارس انلاین بهتر شده :31:
محاله:2:
برای من 25% بیشتر از واقعییت کم میکنه دزد.:27: :2:اینم مدرکنقل قول:
کل حجم مصرفی من طی این مدت 1240MB بوده که پارس آنلاین زده 1550MB جمعا"
به عبارتی 310=1240-1550
25%=100×0.25=1240÷310
نقل قول:
قبلا سرور تهران را نمیورد.واسه همین تعجب آور بود.الان متوجه شدم سرور کرج هم هست:20:
اختلاف سرعتو داشته باشید.
یه سوال ...پینگ با سرور های تو ایران باید چند باشه؟!!!!
نقل قول:
دزد انلاین
تعرفه 512
دیگه مطمئن باشید پارس آفلاین این بی شرف دزد،عمدا سرعت نامحدود را روی سرعت کم بسته.وهمه سرعت را به سرویسهای محدود داره میده. تا چند روز پیش سرعت دانم به زور به16 میرسید اما الان بالای 60ه .دوستان حتما شکایت کنید و بگید سرعت سرویسای محدود این شرکت دزد بیشتر از سرویسای ن محدوده.:11:نقل قول:
نقل قول:
یه جوانمرد اینجا پیدا میشه بهم بگه که با skype مشکل داره یا نه؟ من فقط با v . p . n می تونم به skype لاگ این کنم.
شما به کجا شکایت کردی؟ تعرفه ات کدومه؟ من خودم تا حالا 10 بار میخواستم بزنگم شرکت ولی... بیشتر از 10 روز هم از سرویسم گذشته هنوز درگیر هستم... از اول هم معلوم بود سرعت رو دستی محدود کردن ولی خواستن زرنگی کنن تو پنل زدن 512 512 تو مودم زدن 2048 و 512 ولی در عمل 10 کیلوبایت دانلود و 6 7 ک اپلود دارم...نقل قول:
خیلی بی خدا هستن :41: