آره برو تو تنظیمات 192.168.1.1 و سعی کن ciner رو پایین بیاری و rssi بالا بره . رمز ورود به صفحه هم admin و پسوردadminنقل قول:
Printable View
آره برو تو تنظیمات 192.168.1.1 و سعی کن ciner رو پایین بیاری و rssi بالا بره . رمز ورود به صفحه هم admin و پسوردadminنقل قول:
روی کامپیوتر مشکل ندارم رو موبایل بعضی اوقات مشکل دارمنقل قول:
اگه RSSI روی 75 باشه باز هم 4 چراغ روشن میشه ، اون چراغ ها اهمیتی نداره ، همونطور که دوستمون توضیح دادن عمل کنید .نقل قول:
دیشب نت خودمو تست زدم دقیقا مثل شب اول بود ، تا ساعت 2:30 سرعت بین 70 تا 120 در نوسان و بعد از ساعت 2:30 سرعت بین 230 تا 250 بود.
باشه انجام میدم. ولی سرعت دانلود من صبح ها بین شصت تا هفتاده برای ۵۱۲ از ظهر تا عصر میاد پایین. دوباره شب همون میشه. یعنی امکان داره از این بیشتر بشه؟
دوستان چون من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید. آیا برای این تنظیمات که گفتید باید مودم به کامپیوتر وصل بشه؟ من الان با وای فای با تبلت رفتم تو این سایت و نوشته
Rssi -60
و
Cinr -30
نه ربطی نداره خیلی خوبه . با گوشی و تبلت هرچی مبخوای برو . الان واسه تو خوبهنقل قول:
نت امشب از ساعت 12 داغون شد .سرعت 9 کیلو بایت
واسه من همیشه از ساعت دوازده شب تا سه صبح اینجوریه. از سه به بعد دوباره دانلود میره بین چهل تا پنجاه. صبح هم که میشه شصت تا هفتاد.
من دیگه حالتش دستم اومده ، برای من از 1 تا 2:30 بیشتر 120 نمیشه ، بعد اون تا 7 سرعت بین 230 تا 250 هست .
سلام
دوستان اصفهانی شما مشکل کند باز شدن صفحات ندارید؟
من هر جای شهر تست کردم سایت ها 6-7 ثانیه طول میکشه تا توسط مرورگر شناخته بشه بعد لود میشه.