:31:نقل قول:
بابا چرا راه دور ميري رو خود BOX اش نوشته :31:
خوب من به لایو وصل نشدم ، رفتم دستی توی سایت مایکروسافت سریال دستگاه رو وارد کردم برای گارانتیش که البته با توجه به کپی خور بودنش بی مصرفه ولی هولوگرام دستگاهم بدون هیچ گونه خدشه ای سر جاشه :31:نقل قول:
دستي و غير دستي نداره ميلاد:31: ! S/N و ID يکبار ثبت ميشه . حالا چه شما اول دستي Register کني و بعد وارد LIVE بشي و برعکس
وقتی که زمین به خورشید نزدیک تره ، نیروی جاذبه خورشید بر زمین بیشتر میشه و در نتیجه وزنش بیشتر میشه !نقل قول:
ميلاد ميدوني اين حرفت کل پايه هاي فيزيک رو به لرزه درآورد :31:
اگه زماني که زمين به خورشيد نزديک ميشه (بهار و تابستان) , وزنش بيشتر بشه به خاطر اينکه از مدار خارج نشه نياز داره با سرعت
بيشتري اين قسمت از مدار رو طي کنه !! يعني ما بايد به جاي 6 ماه , 5 يا 4 ما رو داشته باشيم .
پس جور در نمياد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نیروی شتابی که داره باعث میشه که از مدار خارج نشه ، البته وقتی که به خورشید نزدیک تر میشه و بیشتر تحت تاثیرش قرار میگیره شتابش هم بیشتر میشه یعنی سرعت زمین در گردش به دور خورشید همیشه ثابت نیست و با کمک همین قانون در ماهواره هایی پژوهشی که به فضا پرتاب میکنند اونها رو به مسری که لازم دارن هدایت میکنند ، مثلا با استفاده از نیروی جاذبه مریخ اون رو به سمت زهل شلیک میکنند !
تازه گردش زمین به دور خودش هم هست !
گردش سیالات داخل زمین هم هست که به حفظ زمین در مدار خودش کمک میکنه ولی سر انجام زمین از مدار خودش خارج میشه همان طور که ماه هر سال مقداری بسیار ناچیز از زمین فاصله میگیره و تا چند وقت دیگر (میلیون سال) تاثیر جاذبه زمین بهش کم میشه و دیگه در مدار خودش قرار نمیگیره و در فضا رها میشه ! بلایی که به سر ماهواره ها هم میاد ، ولی اونها برعکس میشن یعنی به زمین نزدیک تر میشوند و سر انجام سقوط میکنند !
این معنیش اینه که زمین ما یک روزی یا در فضا ول میشه یا میره توی دل خورشید ! که بستگی داره کدوم نیرو بیشتر باشه که فکر میکنم زمین رد مسیر حلزونی که به دور خورشید داره به خورشید نزدیک تر میشه در این باره درست نمیدونم که نزدیک تر میشه یا دور تر .
مگه من گفتم منحرف میشه ؟نقل قول:
ميلاد اينطوري ديسک با فاصله گرفتن از مرکز انحنا پيدا ميکنه ( حتي در حد ميکرون) و 4/1 آخر ديسک غير قابل خوندن ميشه
چون کوچکترين تغيير زاويه از 90 درجه چه به 90.1 و چه به 89.9 باعث خارج شدن مسير انعکاس نور ميشه .
اون میزان انحنا هم همیشه بوده و هست و همیشه به سمت صفر نزدیکترش میکنند ولی نمیتونند مطلقا صفرش کنند .
بحث بر سر گردی جسم نیست بر سر خمیدگی هست که دیسک به خاطر تاثیر نیروی جاذبه بر سطح بیشتری از دیسک بوجود میاد هست که این خمیدگی در حالت عمودی یا نیست یا خیلی خیلی کمتره ، البته در هر دو حالت با چشم غیر مسلح نمیشه دید این داستان رو .نقل قول:
ببين ميلاد يک CD گرد هست و در راستاي گردي خودش هم ميچرخه , پس دقيقا حکم يک گوي رو داره !
تو يک گوي رو به هر طرف و با هر سرعتي که بچرخوني يک نوع نيرو به اطرافش پخش ميشه !
دقيقا اين قضيه توي CD هم هست چون CD هم کاملا نسبت به مرکز خودش تعادل داره و هم گرد هست و در راستاي گردي خودش
ميچرخه .
پس اينکه بگيم با قرار گرفتن CD در حالت عمودي براي اينکه يک نقطه از پايين به بالا بياد خودش انرژي بر هست , من اينو رد ميکنم.
البته حرفت در اجسام غير گرد و گوي مانند کاملا درسته.
:11:نقل قول:
شهاب جان منظور ميلاد جان اينه که نيروي اضافي و خارج از محور وارد به ديسک نميشه.
متاسفانه برای خیلی از موارد ما معادل فارسی نداریم ، مثلا ما در زبان انگلیسی واژه ای داریم به اسم Gravity وقتی این مورد توی فرمول ها آورده میشه همه میرند سراغ جاذبه زمین ولی این واژه برای همه اینها استفاده میشه :نقل قول:
بابا فارسي هم مارا نموده
خودت که بهتر ميدوني يک سري اصطلاحات EN اصلا معادل فارسي نداره واينا واسه خودشون يه چيزي پروندن.
البته مشکل ناقص بودن زبان EN نصبت به FA هست .
1. سنگینی
2. ثقل
3. جاذبه زمین
4. درجه کشش
5. وقار
6. اهمیت
7. شدت
8. جدیت
9. دشواری وضع
خوب همین داستان من رو به اشتباه انداخته بود در اون مورد به خصوص !