بله اینم حرفیه... استان تهران نامحدود میده هنوز...نقل قول:
Printable View
بله اینم حرفیه... استان تهران نامحدود میده هنوز...نقل قول:
سرعته روزش خوبه و مشکلی نداره...نقل قول:
ولی اگه صبانت مرکز شما رو پوشش میده،برو صبانت...
همجنین اگه تهرانی،مخابراتم خوبه...
پارس آنلاینم، اعضای این سایت مشکل دارن ولی من از دوستانم(در تهران) می پرسم،خیلی راضین!!!! فک کنم منطقه به منطقه خیلی تفاوت داره...
در کل الان بهترین isp ، صبانته...
شاتل فقط برای وب گردیه...
ماه اول دانلود زیاد کردم که ببینم تا چقدر محدود میشم دیدم نشدم
همین ک شارژ ماه دوم رو کردم دو روز بعد محدودم کردن حتی سایت خودشون هم با تاخیر چند دقیقه باز میکنه :(
الان چیکار باید انجام بدم ؟ :((
اینم ریپورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا کلاهبردارایین که نظیر ندارن...نقل قول:
سرویست چیه؟الان رو چند محدود شدی؟
عکست نمیاد!!
الان نزدیک 2 ماهه که محدودم کردن و نزدیک یک ماهه شبا مدام pppoe قطع و وصل میشه که اخیرا نزدیک 10 روزه توی روز هم مدام قطعو وصل میشه. خیلی اعصابمو خورد کرده. همش نت قطع و وصل میشه هم روز هم شب. هرچی هم زنگ زدم پیگیری کردن گفتن مشکلی نیست. بعد گفتن احتمالا باید مودمتو آپدیت کنی. مودمم d-link 2730 هست و هرچی گشتم آپدیتی واسش نبود!! به نظرتون مشکل چیه؟؟
و اینکه داریم اساس کشی میکنیم به نظرتون توی خونه جدید باز شاتل بگیرم؟ یا چیز دیگه؟ اهواز هستم.
این شاتل با تورنت مثل اینکه مشکل اساسی داره
فکر نکنم مشکل از شاتل باشه در این 3 سالی که شاتل داشتم به جرئت می تونم بگم قطعیش در حد صفرهنقل قول:
بهت توصیه می کنم صبر پیشه کنینقل قول:
کاراشون حساب کتاب نداره
من هر شب دانلود شبانه دارم(البته به غیر از شب هایی که محدود میشم)
حدودا یه 10 12 روز دانلود می کنم وبعدش یه هفته محدود میشم و این داستان همچنان ادامه داره
دوستان شاتلی که مودم Zyxel 1202 سری B دارن اگر ممکنه بگن که کیفیت این مودم چطور هست و حساسیتش نسبت به نویز چطور هست؟
از مودم 8951 تی پی لینک بهتره؟
از دیروز محدود شدمنقل قول:
512 چهارگیگ ترافیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماه دو روز زودتر سرویس رو تمدید کردم
من سرویس 2048 آسیاتک با حجم 10 گیگ در ماه دارم. پینگم بین 50 تا 60 و سرعت دانلودم حدود 350 هست. البته یک سال پیش حدود 700 بود که یواش یواش کمش کردن! ادر ضمن میگن سرویس های بالاتر رو خط من جواب نمیده. سرعت کمتر از این سرویس میشه. حالا به نظر شما برم از شاتل اینترنت بگیرم اوضاع بهتر از این میشه یا نه؟ من تهران و مرکز مخابرات پیروزی هستم. اینم بگم که یکی از آشناها تو منطقه گیشا با سرویس 10 مگ آسیاتک داره با سرعت 1100 کیلوبایت دانلود میکنه! در ضمن سرعت شبانه هم حدود 120 تا 150 هست.
اگر برای دانلود میخوای شاتل به درد شما اصلاً نمیخورهنقل قول:
8مگ شاتل هم بگیریبعد از 2شب دانلود سرعتت میاد روی 16کیلوبایت در ثانیه زنگ هم بزنی پشتیبانی خیلی خشگل میگن شما محدود شدی قانون مصرف رعایت نکردی!
اگر اینترنت واقعاً نامحدود میخوای و استان تهران هستی از مخابرات 2مگ بگیر صبح تا شب هم دانلود کنی سرعتت بین 250تا260هست تکون نمی خوره
سلام ، اقا با سرویس eco-512 تو یه ماه حداکثر چقد میشه دانلود رایگان کرد ؟ ، عادی و بعد از محدود شدن ، کلا تو یه ماه چقد دانلود رایگان میشه کرد؟
512 تقریبا روی 2مگ بسته میشه که سرعت محدود نشده در ساعات عادی بین 100تا 150بیشتر نمیشهنقل قول:
اگر هم 2تا3شب دانلود متوال داشته باشی محدودت می کنه و سرعت میاد روی 8کیلوبایت
کلاً دانلود خاصی نمیشه با این دست سرویسها انجام داد
من 128 دارم روی 3331 بسته شده ساعت عادی هم تا 400نقل قول:
من بیشتر سرعت بالا برام مهمه، متوسط دانلودم هم همون ماهی 10 گیگ هست. دانلود شبانه هم خیلی ندارم، به جز موارد معدود. سرعت دانلود سرویس ۲ مگ شاتل چقدره؟نقل قول:
بله این داستان بستگی به نمایندگی ها و مراکز مخابراتی مختلف تفاوت دارهنقل قول:
ولی سرعتی که بنده گفتم برای 512 عرف این سرویس هست
2مگ میشه گفت تقریبا روی 4بسته میشهنقل قول:
یعنی 500؟ این که با سرعت الانم فرقی نداره! محدودیت از کی شروع میشه؟ یعنی اگه من متوسط 10 گیگ دانلود داشته باشم در ماه، بازم محدود میشم؟نقل قول:
من 128 دارم روی 3331 بسته شده ساعت عادی هم تا 400نقل قول:
پس پرچم خودم بالاست ، دانلود رایگانو داشته باش ، فقط ماله مرداده تازه یه هف هش روزی هم نبودم که دان کنم.نقل قول:
حجم دانلود تضمین شده توسط شاتل برای کل سرویسهای اکو 2گیگ هستنقل قول:
به زیر جدول تعرفه ها در سایت شاتل دقت بفرمایید نوشته دقیقاً
پس با این حساب اومدن به شاتل بی فایده اس! به نظرتون از کجا اینترنت بگیرم اوضاع از اینی که هست بهتر میشه؟نقل قول:
البته این نکته هم بگم شم ازا سرویسهای آرت هم نی تونی استفاده کنی ولی با پرداخت 38هزار تومخن در ماه سرعت دانلود شما از 190 فراتر نخواهد رفتنقل قول:
اون سرویسها محدودیت کمتری دارند ولی سرعت کمتر است
استان تهران هستید؟
سلام.
به علت سنگین شدن بیش از حد تاپیک ( بیش از 4700 صفحه ) و اصل جلوگیری از مگا تاپیک های سنگین ، ادامه مبحث این سرویس دهنده را در تاپیک زیر ادامه دهید:
تاپیک قفل و آرشیو شد.
باتشکر/