دوستان کسی برگ سفیدش در خونه اومده؟
فردا 18 آذر هست و دیگه خیلی دیر شده. به نظرتون برم المثنی بگیرم؟
Printable View
دوستان کسی برگ سفیدش در خونه اومده؟
فردا 18 آذر هست و دیگه خیلی دیر شده. به نظرتون برم المثنی بگیرم؟
موسسه استاندارد یکیشهنقل قول:
مال آبان من 15 مهر اومدنقل قول:
ولی واسه دیماه هنوز نیومده
البته دلیلش به خاطر تعطیلی تهران هست
ولی الان برگه پلیس+10 رو با برگه آبان که با پست اومد رو مقایسه میکنم عینا یکی هستند و فقط اونی که پست آورد دورش آبیه
اینی که از پلیس+10 گرفتم تاییدیه یگان خدمتی هم داره که از پایین جدا میشه
اخه به من گفت یه ماه دیگه میادنقل قول:
برای ما هم نیومده،حالا چه عجله ایه،هر چی باشه دوم دی مثل یک مـــــــــرد اعزام میشیمنقل قول:
بله دوست عزیز بنده تقریبا مطمئن هستم که میتونید ترخیص بشید و دوستانی داشتم که با داشتن امریه هم ترخیص شدن شاید یکم پروسه اداریش طولانی تر باشه فقط.. ولی بعد برای ادامه دیگه نمیتونید امریه بگیرید! و باید بقیه سربازی رو در همون ارگان(سپاه یا ارتش یا..) که بودید سپری کنید. برای اطمینان بیشتر از سایت Police.ir قسمت مشاوره سوال کنید و با کد رهگیری که بهتون میده جواب رو بعد چند روز ببینیدنقل قول:
قبلا ها که نمیشد؟ ! حتما قانونش عوض شدهنقل قول:
sent from my open source device
دوستان کسی میدونه اونایی که امریه میگیرن بیمه چه جور حساب میشه براشون؟؟ همون شرکتی که امریه دارن بیمشون میکنه یا بیمه نیروهای مسلح هستن؟؟ مثلا اونایی که امریه وزارت نفت هستن ، بیمه ی ارتش رو دارن یا همون زیر مجموعه نفت که در اون مامور به کار شدن ؟؟
اره حق با شماست منم شنیده بودم که نمیشه، ولی قوانین خیلی تغییر می کنه، اینجور سوالات رو بهتره از قسمت مشاوره نظام وظیفه پرسید (police.ir)نقل قول:
من 25روز پیش برای معافیت اقدام کرده ام وگفته اند 25 روز دیگه نتیجه در خونتون میاد ولی هنوز نیامده چی کار کنم اگه معاف نشدم کی اعزام می شوم