برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
Printable View
برنامه ای که اون دوستمون دادن سرور کالیفرنیا دی سی نمیشه ولی پینگ تو سرور ان ای روی 900 ه پینگو درست کنید عالی میشه دمتون گرم
سرور لندن که بهتره.دوروبره 500 ا. آره اگه پینگ کمتر بشه عالی میشهنقل قول:
لندن واسه من مین 10 دی سی شد ولی کالیفرنیا اوکی شدنقل قول:
آقا این tower vpn که پولیه.
شما چجوری گرفتید؟
من فعلا ازشون یه اکانت Trial گرفتم برای تست. اگه خواستی تست کنی حتما تنظیماتی که گفتم رو انجام بده، 2 صفحه قبل بری هست.نقل قول:
درسته کار میکنه .. ولی فک کنم باید برای بازی لول پول بدیم دیگه ..
البته دوستان من تو خوابگاه بدون هیچ دردسری بازی میکردم و امروز اومدم خونه مشکل و میبینم و این tower مشکل رو حل میکنه ولی پینگ خیلی بالاس ..
یه سوال دارم ..
کسی اینجا هست که بدونه چجوری میشه روی wireless ها و همین سیمی ها یه connection دیگه بتونه بسازه ؟
مثل قدیما که کارت میگرفتیم با یوزر و پس اون وصل میشدیم به نت .. چون تو دانشگاه برای ما یه اکانت برای یه هفته میدن که یه حجم مشخصی داره .. باید اول به وای فای وصل شی و بعد یه connection که اسمش brodband pppoe هست ایجاد میکنیم و با شماره دانشجویی و رمزی که داریم به عنوان یوزر و پس به اون وصل میشیم و از اونجا به بعد به نت وصلیم .. من خودم اومده بودم خوبه اینو تست کنم که دیدم بله و فقط اونجا میشه بازی کرد .. کسی میدونه که چجوری میشه اینکار رو برای کابل lan که تو خونه هست انجام داد ؟ که یه connection دیگه باز کنی و تا باز نکنی نره تو اینترنت ..
کسی سر درمیاره ؟ .. چون اگه در بیارید با پینگ عالی خودمون میتونیم راحت بازی کنیم .. من تو خوابگاه با پینگ 150 و بدون قطعی بازی میکنم و مدت 1 ساعت هم بازی کردم و مشکلی نداشته ..
سرور آّلمان و فرانسه پینگشون خوبه (200 تا 300) ولی time out زیاد داره
اینجا تاپیک League of Legends اِه یا VPN?
همون دومی که نوشتی ... :n15:نقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دیگه لیگ آف لجندی نمونده که در تاپیک دربارش بحث بشه، به فنا رفت. :n14: