من دیشب تونستم 3.5 گیگ دانلود کنم کلی خوشحال بودم..... حالا می بینم با 6 مگ چند برابر من دانلود می کنن
خاک برسر صبانت...... یکی با سرعت 400 میناله حالا من که هر لینکم به زور به 70 میرسه باید خوشحال باشم
Printable View
من دیشب تونستم 3.5 گیگ دانلود کنم کلی خوشحال بودم..... حالا می بینم با 6 مگ چند برابر من دانلود می کنن
خاک برسر صبانت...... یکی با سرعت 400 میناله حالا من که هر لینکم به زور به 70 میرسه باید خوشحال باشم
پست نسبتا طولانی رو میزارم که فقط دوستانی بخوننش که در جریان بحث بین من و آقای otfbax بودند چون برای بقیه که از این بحث بی خبرند حوصله بر خواهد بود و خسته میشند.ضمن اینکه مدارک اعم از عکس و فیلمهایی که باعث شده بود من تصور اشتباه پیدا کنم را برای آقای otfbax فرستادم که بعد ایشان میتوانند در مورد آنها شهادت دهند و یا نظرشان را بگویند.و اما اصل جریان از این قرار بوده است:با توجه به دو اینترنته بودن من کلا از صبانتم استفاده ای نمیکنم و مودم صبانتم اغلب خاموش است تا هفته گذشته که به پشتیبانی فشار زیادی آوردم که من را 12 مگ کنند که متاسفانه باز هم در نهایت نشد.شب همان روز با دوستم wang که از بچه های گل این تاپیک است در تاپیک برای اولین بار روش دانلود چند لینک را تست کردیم و سرعت من برای اولین بار به 1.1 مگ رسید ومن مطمئن بودم به خاطر این روش به چنین سرعتی رسیدم.(تا آن شب از دانلود همزمان چند لینک استفاده نکرده بودم و به عنوان کشفی جالب تازه به دوستم خبرش را دادم.جناب wang حی و حاضر برای شهادت آماده است چون آنلاین برای هم عکس میفرستادیم.روز بعد با بحثی که با آقای otfbax شد و مطمئن شدم و ایشان هم با عکسهایی که خواستند مطمئن شدند که من 6 مگ هستم از چند تا از دوستانم پرسیدم و متوجه شدم که با پهنای باند 6 مگ امکان رسیدن به سرعت دانلود 1.1 مگ وجود ندارد و در اینجا بود که متوجه شدم یک جای کار اشتباه است و آنجا بود که در پستهایم گفتم من خودم ته و توی این قضیه را درمی آورم و برای خودم هم جای تعجب بسیاری دارد.(پستهایم موجود است)اولین بحث با آقای otfbax فکر کنم پنجشنبه گذشته بود.جمعه که هیچ اما شنبه شب دوباره با صبانتم تست دانلود شبانه چند لینکه کردم (شنبه این هفته هم تعطیل رسمی بود و به بخش فنی صبانت دسترسی نداشتم)و دیدم سرعتم مجددا 1.1 مگ است.در اسپیدتست رفتم و تست گرفتم و در نهایت تعجب دیدم پهنای باندم را 5.2 مگ نشان میدهد مجددا آمدم ادامه دانلود را زدم اما اینبار سرعت مجموعم از حدود 700 بیشتر نشد و تا 7 صبح همین وضع بود.(ضمن اینکه بیت ریتم را در کانفیگ مودم هم نگاه کردم و دیدم 6 مگ است)تا روز یکشنبه که توانستم با بخش فنی صحبت کنم زیرا تعطیلات تمام شده بود و در آنجا فهمیدم که پهنای باند من را بدون اینکه بدانم روی 10 مگ گذاشته اند اما اما اما به علت نویز خود به خود روی 6 مگ میرفته و هر بار مودم را خاموش میکردم و دوباره روشن میکردم باز روی 10 مگ میامده اما پس از مدتی باز روی 6 مگ میرفته.اینجا بود که کلیه معماها برایم حل شد و فهمیدم علت این همه ماجرا و متاسفانه تقریبا توهینهایی که به من شد همه اش نویز بوده.و اینجا در کمال شجاعت اعلام میکنم(من اترو پادشاه پادشاهان :n02:) که اشتباه از من بوده که فکر میکردم با پهنای باند 6 مگ دارم به این سرعت دانلود میرسم و پرس و جو از دوستان و مطمئن شدن از اینکه 6مگ چنین سرعت دانلودی نمیدهد باعث شد خودم در پی کشف علت بیفتم و نهایتا علت را دریابم.منتهی چون با خودم شرط گذاشته بودم تا آقای otfbax عکسها یا به قول خودشان فیلمشان را ارائه نکنند من هم درخواستهای ایشان را جواب ندهم این موضوع را نگه داشتم تا ایشان عکسها یا ظاهرا در حال حاضر فیلم خواسته شده را بگذارند و بعد نوبت من برسد.وگرنه از یکشنبه صبح همین هفته این جریان قسمتی که مربوط به من بود برایم حل شده بود.و بر خلاف گفته ایشان و برخی دوستانمان در تاپیک من هیچوقت هیچ اصرار الکی و بی موردی روی چیزی ندارم و با کمال میل تصور اشتباهی را که داشتم می پذیرم و خوشحالم که باز هم چیزی یاد گرفتم.و در این تاپیک هم جریانات را به اطلاع همه میرسانم.اما در پایان باید بگویم روز یکشنبه با عوض کردن کل کابل مخابراتی که از پست تو کوچه به پشت مودم صبانتم می آمد خوشبختانه توانستم 3 دسی بل از نویزم بکاهم و از آن روز تا الان مرتبا روی 10 مگ قرار دارم اما با هزینه 6 مگ :n10:(اما متاسفانه 12 مگ نمیشود والبته الان دیگر برایم زیاد هم فرقی نمیکند با 12 مگ:n02: چون من در خواب شبم هم شبی 18 گیگ دانلود که الان میتوانم داشته باشم را لازم ندارم چه برسد به 20 یا 22 گیگ) امیدوارم با این متن طولانی به خواب نرفته باشید:n02: اما برای توضیح کل ماجرا از این خلاصه تر نمیتوانستم بنویسم.در نهایت همانطور که اعلام کردم اشتباه میکردم اما به هیچ عنوان حق را به کسانی که در این مدت متاسفانه من را مسخره کردند وتهمت زدند نمیدهم و از آن بابت هیچگونه معذرتی از آنان نمیخواهم.چون با فیلم و عکسهایی که برای آقای otfbax فرستادم کاملا مشخص است که جریانی به نام نویز این تصور اشتباه را در من به وجود می آورده است و برخلاف گفته بعضیها هیچ اصرار و پافشاری و عمدی در کار نبوده است.اگر برخی دوستان خیلی دوست دارند که فیلمها و عکسهایی را که برای آقای otfbax ببینند خودشان آنها را از ایشان بگیرند و از آقای otfbax هم میخواهم این فیلمها و عکسها را در پیام خصوصی برای دوستان مشتاق بفرستند.قربون همه دوستان گل :n16::n02:
همه داشتن همینو میگفتن که قانون شبکه این اجازه رو نمیده به این سرعت برسی شما هم میگفتی نه! الا و بلا همچین اتفاقی افتاده... بگزریم... ما که کسی رو ندیدیم اینجا به شما بی احترامی کنه یا مسخرتون کنه... ندانستن عیب نیست... دانستن و عمل نکردن عیب است:n06:
همه داشتن همینو میگفتن که قانون شبکه این اجازه رو نمیده به این سرعت برسی شما هم میگفتی نه! الا و بلا همچین اتفاقی افتاده... بگزریم... ما که کسی رو ندیدیم اینجا به شما بی احترامی کنه یا مسخرتون کنه... ندانستن عیب نیست... دانستن و عمل نکردن عیب است:n06:
از اونطرف هم ادعای اقای otfbax همچین ادعای الکی هم نبود! برنامه ای هست که همین الان همینکارر رو میکنه و تا n کانشکن شما میتونی تنظیم کنی برا دانلود!
نقل قول:نه یکی اش آپلود ،به خاطر تورنت آپلودم زیادهنقل قول:
در یک ساعت متوسط 376 کیلوبیت
که میشود 47 کیلوبایت ساعتی 150 مگ
آره رکورد کمترین دانلود:n21:
چه سرویسی داری که اینقدر کمه لابد نویز هم داری شاید پهنای باندت رو پایین بستن؟نقل قول:
512نقل قول:
یک ماه محدود شدم
خطم روی 4 مگ با نویز خیلی کم
اکونتینگ محدود شدم
ساعتی 150 مگ دانلود دارم
تک لینک 35 بالاتر نمی ره با IDM
14 ام میخوام تخلیه کنم
لعنتی واسه چند روز هم که بود فان داشتیم
حیف با این پایان تراژدیک:n02:
یکی نیست تاپیک و بالا نگه داره ؟!!!.............
دوستان بین صبانت و پارس آنلاین کدوم رو پیشنهاد می دید؟ سیاست و پشتیبانی کدوم بهتره؟
پارس آنلاین فعلا نیا که اکثر کاربرا مشکل دارننقل قول: