متاسفانه به خاطر استفاده در فضای باز مودم جیبی گرفتم و الا زیر هر سقفی یه پریز برق پیدا میشه که از مودم های رومیزی بشه استفاده کرد. اون پیغام رو هم من نشنیدم و باید تازگی ها گذاشته باشند، یعنی بعد از کلی فروش از این نوع مودم!نقل قول:
Printable View
متاسفانه به خاطر استفاده در فضای باز مودم جیبی گرفتم و الا زیر هر سقفی یه پریز برق پیدا میشه که از مودم های رومیزی بشه استفاده کرد. اون پیغام رو هم من نشنیدم و باید تازگی ها گذاشته باشند، یعنی بعد از کلی فروش از این نوع مودم!نقل قول:
واسه من که همچنان داغونه.تازه پینگم بدتر هم شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر . طرح شما برای 3ماه در لیست باقی میمونه و نیازی به پرداخت هزینه فعالسازی نیست ...نقل قول:
به سایت مراجعه شود ... فعلا هم آپدیت مودم شما موجود نیست ...نقل قول:
سلام
ببخشید من از طریق سایت برای 128 یکماه با حجم 4 گیگ ثبت نام کردم ، ولی تماسی با بنده گرفته نشد برای هماهنگی های بعدی ، الان داخل سایت چند تا شماره تلفن هست که به همشون زنگ زدم و همه تلفن گویا هستن مثلا میگه برای بخش فلان عدد یک و .... ولی وقتی 1 میزنم هیچ اتفاقی نمیفته (در حالت تن و پالس تست شد) الان من باید چه کار کنم ؟
مبین نت شماره ای نداره زنگ بزنم صحبت کنم؟
سرعت دانلود 128 چنده؟؟؟؟
مبین نت جان چرا طرفای چهار راه استقلال پوشش نداره. اهالی شهرک امید شهرک گلستان و هنگام شمالی و ....
قرار نیست یه BTS اونجا بزنن؟
نیازی به تماس نیست ... مبلغ 147.000 ریال حسابتونو شارژ کنید تا تعرفتون فعال بشه ...نقل قول:
35 تا 40 ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پوشش هست ، نسبت به تست در نقاط مختلف اقدام کنید ...