نمیشه خرید انگار زده دلار 2050 تومان اینا هم قیمتا را کشیدن بالا
نمیشه خرید انگار زده دلار 2050 تومان اینا هم قیمتا را کشیدن بالا
دوست عزيزنقل قول:
طي اين چند صفحه اخير تعدادي پيشنهاد دراين ارتباط ارائه شده. مروري بر آن ها داشته باش.
ضمنن با اين اوضاع و احوال ارز كه قيمت آن روزانه درحال بالا رفتن است به نظرمي رسد كه تمام عزيزاني كه تمايل به خريد هر كالا و ازجمله دوربين دارند بايد زودتر تصميم واقدام نمايند چرا كه ممكن است كه امكان خريد ازآن ها سلب شود.
البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند.
من دوربینمو گرفتم
Nikon D5100
با بیمه یکساله و گارانتی نیکو نگرش همراه لنز 18-55 و یک رم 16 گیگ کلاس 10
1530000 تومن
فعلا دارم باهاش کار میکنم
تا اینجا که از نظر من عالیه
اصلا قابل مقایسه با دوربین قبلیم Fuji S9500 نیست
SX220 یا SX230نقل قول:
یا IXUS 310
:10:
صبر کن تا عید میشه 4000 تومن :31::19:نقل قول:
نمیدونم بگم سود کردی یا ضررنقل قول:
در هر حال لنزاش زیاد بشند و برات بچرخند :31:
نقل قول:
دوست عزیز
به شادی و خوشحالی. امیدوارم که از عکاسی با این دوربین لذت برده و معنی واقعی لذت عکاسب را تجربه کنی.
به هر حال در این اوضاع آشفته بازار و صعود لحظه به لحظه نرخ برابری ارز به گمانم برد کردی. چرا که معلوم نیست تا هفته آینده قیمت ها چگونه خواهد بود.
در صورت امکان چند عکس در حالت های مختلف مانند ماکرو، در فضای بسته منزل، فضای باز مانند یک پارک و همچنین تصاویری در شب ارائه نمایید تا ببینیم این دوربین چند مرده حلاجه.
اما چند سئوال:
1- قیمت خود دوربین بدون لوازم جانبی؟
2- چه عاملی باعث شد که این دوربین را به دوربین های هم رده خود از برندهایی همچون کانن و سونی ترجیح دهی؟
آقا مگه HX100V چینی و ژاپنی داره؟ آخه از دبی قیمت گرفتم گفتن حدود 1میلیون در میاد :18: من فکر میکردم اونجا باید خیلی ارزونتر باشه که؟
سلامنقل قول:
ممنون دوست من
والا دیگه نمیتونستم صبر کنم
باید میگرفتم
در مورد لنز هم دعای خیلی خوبی کردی :دی
شدیدا دنبال یه لنز تله فتو خوب باید باشم
اما فعلا کارمو همین راه میندازه
ممنونم دوست عزیزمنقل قول:
خیلی لطف دارید
حقیقتش پدر بنده یه عکاس حرفه ای با 50 سال سابقه عکاسی هست
میخوام از تجربیاتش استفاده کنم و پیشش یاد بگیرم
عاشق عکس های طبیعتش هستم
در اولین فرصت چشم
عکس هم میذارم
دوربین و لنز بدون بیمه و بدون کارت حافظه 1450000 تومن
که البته همین الان که فقط 2 روز گذشته از ثبت سفارش و خرید من قیمتش شده 1500000
50 تومن تو 2 روز
ببینید من قصد داشتم اول کانن 60D بگیرم
که اون موقع 60 دی با یه لنز 18-55 و 55-250 بود 1600
اما 2 تا عامل باعث شد نگیرم
اول اینکه قیمت ها به سرعت رفت بالا و الان 60D Body فقط شده 1780000 :18:
دلیل دوم هم یکی از دوستانم بود که یه عکاس حرفه ای در سطح بین المللی هست و بارها تو نمایشگاه های مختلف خارجی شرکت داشته که گفت هر انتخابی می کنی از نیکون باشه
به دلایل مختلف مثل بزرگتر بودن سایز سنسور و کیفیت عکس خروجی و ...
تو این رنج هم که مدنظرم بود D90 رو میتونستم بردارم و D5100
که من D5100 رو به خاطر به روز بودن و قدرت پردازش بالاتر و سایز تصویر (مگاپیکسل) و ... انتخاب کردم
نقل قول:
نه دوست گرامی. حتی باتری آن نیز ژاپنی است. البته دیده ام که در برخی از جعبه ها باتری آن چینی است.
قید دبی را بزنید. من این دوربین را ماه پیش پلمپ و با گارانتی اصلی از نمایندگی سونی 600 خریدم. در آن زمان دبی قیمت گرفتم می گفتند 780 . من از نمایندگی شیراز گرفتم. بعد از من هم تعدادی از دوستانم گرفتند. در همان زمان سایر فروشگاه ها تا 670 هم می گفتند. یک نمایندگی دیگر در شیراز 620 می گفت. در آن موقع به نظرم این بهترین قیمت در تمام نمایندگی های کشور بود. پیغام خصوصی بگذار تا راهنمایت کنم . قیمت را سئوال کن.البته اگر دسترسی به شیراز داشته باشی و یا آشنایی بتواند برایت تهیه کند. البته با قیمت درهم حدود 600 نمی دانم الان چه قیمتی به شما خواهند گفت. اما در آن موقع بهترین قیمت را این نمایندگی داشت.
نقل قول:
آفرین بر شما.
در صورت امکان از تجربیات پدر بزرگوارتان و آموخته های خودتان ما را نیز بهره مند سازید. از طرف من نیز سلام وپژه خدمت این هنرمند گرامی برسانید. اگر امکانش هست چند نمونه از کارهای ایشان را نیز ارائه نمایید.
کسی از قیمت ac power adapter ac-5vx و dc coupler cp-04 برای دوربین فوجی HS20 خبر داره؟ اصلا تو ایران وارد شده؟