سلام دوستان الان چند روزه مخصوصا شبها سرعت اینترنت خیلی کم شده و این v ... هم کانکت نمیکنه مشکل چیه ممنون خداحافظ
Printable View
سلام دوستان الان چند روزه مخصوصا شبها سرعت اینترنت خیلی کم شده و این v ... هم کانکت نمیکنه مشکل چیه ممنون خداحافظ
والا من نمیدونستم شاتل به درد دانلود نمیخوره وگرنه نمیومدم .نقل قول:
بعد حالا نمیدونم ماه اینده همین سرویس رو بگیرم ( یعنی تمدید اتوماتیک یا الان 4 روز مونده به اتمام این سرویس تغییر سرویس بدم . یعنی مثلا ارت 4 بخرم از الان 1 ماه استفاده کنم
چون برام مهمه که محدودیت برداشته بشه
امروز صبح از شاتل sms اومد که خط شما آمادست منم مودمو روشن کردم چراغ ADSL روشن شد زنگ زدم شاتل یوزر پس رو بگیرم میگه خط شما هنوز رانژه نیست مدارک رو دوباره فرستادیم مخابرات
به طرف میگم چراغ ADSL روشنه sms هم اومده که خط شما آمادست ، ولی میگه نه طبق چیزی که من اینجا میبینم خط شما رانژه نشده ، تا تلفنو قطع کردم sms اومد که مدارک به مخابرت فرستاده شده
آخرشم نفهمیدم چی به چیه:n13:
شما بری آرت بالاتر که محدودیت برداشته میشه فقط باید هزینه اختلاف قیمت 2تاسرویس پرداخت کنینقل قول:
VPI و VCI به ترتیب 0 و 35 هست ؟
بله دوست عزیزنقل قول:
شاید snrخطتت ضعیف بوده خواستن بیکمپلکس بفرستن مخابرات برا تقویتشنقل قول:
بچه ها من میخوام از شر شاشتل خلاص بشم ملعون میگه باید بیای حضوری شرکت درخواست بدی:n04:
این دیگه چه جورشه:n14:
کسی میدونه چه جوری میتونم غیر حضوری تقاضای تخلیه بدم؟؟؟:n13: خدا پدر اون آسیاتک رو بیامرزه که با یه تلفن تخلیه میکرد:n04:
اینم از برند برتر اینترنت کشور:n21:شاشتل:n21::n21:
شر و ور میگه یه ایمیل بزن توش درخواست تخلیه کن بعد زنگ میزنن بهت و ازت تائید میخوان.نقل قول:
من که همینطور درخواست تخلیه دادم به شاتل.
اره اینا چرت میگن همیشه
به منم میگفتن واسه سرویس گیم بیا اینجا یه درخواست بنویس رفتم بعد 1 ماه هنوز فعال نکردن :|
بعدش یه ایمیل زدم به خوده شاتل 5 ساعت بعد فعال کردن
سلام خدمت دوستان محتاج کمک هستم :n03:ببخشید اینجا مشکلمو مطرح می کنم من 1ماهه از فن اوا سرویس گرفتم ازش راضیم .فقط یه مشکلی که هست هر مدل *یلترشکنی روش اجرا می کنم کانکت میشه اما صفحات وب باز نمیشه حتی یه اکانت کریو گرفتم رفتم 2تا کافی نت امتحان کردم کریو کار کرد اما رو سیستم من کار نمیکنه . تنظیمات فایر فاکس و اینتزنت اکسپلورر رو هم دست نزدم. خواستم ببینم کسی این مشکل براش پیش اومده؟ ممنون میشم کمکم کنید کارم گیره.
باید درخواست کتبی بدی ایمیل قبول نمیکنن:n02:نقل قول:
واسه این کار یه کاغذ بردار روش بنویس که خواستار جمع آوری سرویس میباشم
کارت ملیتو هم بزار بغل کاغذ یه عکس بنداز . مشخصات و امضا هم یادت نره
.بعد عکسو ایمیل کن 3 روزه جمع میکنن:n16:
سرعت ART 1 واقعا همینه یا مال من اینجوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حدودای 0.80 مگ باشه یعنی تو دانلود منیجر 100 کیلوبایت بدهنقل قول:
سلام
ECO512 سرعت دانلودش چنده؟
فک کنم 200 تا 300 کیلوبایت....نقل قول:
نقل قول:راستش نوبت من که میشه همه قانونی میشن:n02:نقل قول:
پیگیری میکنم ببینم میتونم بگیرم یا نه
سلام،نقل قول:
بین ۲ تا ۲/۵ مگ میبندن معمولا. (دانلودش میشه حدود 250 تا 300)
خوش به سعادتت که از دسته این دزدا راحت میشی-من یه خریتی کردم 3 ماهه نت گرفتم:angry::angry::angry:نقل قول:
نه بابا حصوری چیه؛شما زنگ بزن بگو می خوام تخلیه کنم و باید تا 72 ساعت خطتو تخلیه کنن؛اگه اذیتت کردنو خطو تخلیه نکردن شکایت کن درست میشه.......
سلام الان شاتل روی سرویس آرت 6 همون 512-3 مگ چقدر اجازه دانلود میده ؟ :n13:
سلامنقل قول:
ماهی 36 گیگ تضمین شده......
بشه 37 گیگ محدودیت شروع میشه ؟ یا باز جای فرار داره ؟
چون گفته حداقل تبادل 36 گیگ ! اسمی از حداکثر نیاورده ! نکنه منظورش مصرف منصفانه هست ؟ یعنی 36 گیگ با سرعت 3 مگ میده بعد از اون میشه 512 ؟
36 گیگو بهت تضمین داده که کاری باهات نداره ولی از 36 گیگ که بگذره،هر لحظه باید منتظر باشی که محدود شی؛که اینم بستگی به مرکزت داره و ممکنه تا 60 گیگم دانلود کنی ولی مطمئنا بالاخره محدودت میکنه و نمیذاره زیاد دانلودو اینا کنی...نقل قول:
درصورتی که محدود شی،طبق قانونه خودشون، میتونن سرعتتو تا 8 کیلوبایت بیارن پایین و اگه سرعتت با آرت 6 شد 8 کیلوبایت نمی تونی اعتراضی کنی؛چون 512کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 64کیلوبایت و 64کیلوبایت تقسیم بر 8 (با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8) میشه 8 کیلوبایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه سرور داخلیت رو محدود نکنن میشه یه کارایی کرد ولی در صورتی که سرور داخلیت هم محدود شه،دیگه نمی تونی کاری کنی......
در کل پیشنهاد می کنم اصلا برای نامحدود سمت شاتل نیای؛چون در صورت محدودیت کل روز رو باید با dial up سر کنی..........
بعد این طی هر ماه هست دیگه ؟ اینطور نیست که بر فرض 60 گیگ من یه ماه بگیرم و اون ماه محدود شم و در انتهای ماه برای ماه دومم محدودیت ادامه داشته باشه ؟! یا کلا تا ابد محدود میکنننقل قول:
معمولا محدودیت تا پایان دوره هست من یه مدت آرت 3 داشتم تا پایان دوره محدود بودم از دوره جدید محدودیت برداشته میشدنقل قول:
نه ابدی نیست...نقل قول:
در صورتی محدودیتت برداشته میشه که ارتقا سرویس بدی یعنی آرت 6 رو تبدیل به آرت 7 کنی ولی تا اون جایی که من میدونم اگه همین آرت 6 رو که محدود شدی تمدید کنی،هنوز محدودیتت هست و باید 2هفته(حتی بیشتر) با اینترنت dial up سر کنی تا محدودیتت برداشته شه
پیشنهادی که معمولا میشه اینه که شما مثلا از آرت 1 شروع کنی و دانلوداتو بکنی و هر وقت محدود شدی ما به تفاوتشو بدی و آرت 2 بگیری و کاراتو بکنیو اگه محدود شدی دوباره آرت 3 بگیریو........که در این صورت همش باید پول خرج کنی و به اینا در اصل باج بدی.......
به نظرم اگه تهرانی از مخابرات نامحدود بگیری خیلی بهتره و هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی...:n01:
دوستان من واقعا برام سواله که الان از شاتل به کجا کوچ کنم!!
مخابرات مشهد که افتضاحه
پارس انلاین هم مثل شاتل محدود میکنه(تازه یکی پینگش رو توی تاپیک اونجا گذاشته بود,۱۱۸۰ بود!!! :| )
مبین نت هم که گرونه!
و....
مشهدی هایک کمکی برسونن,ثواب داره!
دوستان من واقعا برام سواله که الان از شاتل به کجا کوچ کنم!!
مخابرات مشهد که افتضاحه
پارس انلاین هم مثل شاتل محدود میکنه(تازه یکی پینگش رو توی تاپیک اونجا گذاشته بود,۱۱۸۰ بود!!! :| )
مبین نت هم که گرونه!
و....
مشهدی هایک کمکی برسونن,ثواب داره!
شاتل امشب قطع شد و همچنان قطعه کلاً...
اگه می تونی برو صبانت،خیلی خوبه؛سرویس 12مگ بگیری عاالیه...نقل قول:
حیف مرکز ما رو صبانت پوشش نمیده وگرنه عمرااا میومدم شاتل.......
والا واسه من که دیگه قطع و وصلش دیگه فرقه زیادی نداره :n27:نقل قول:
حالا این شاتل چقدر طول میده تا وصل کنه ؟
والا من تهرانم؛واسه من کلن از اون موقعی که ثبت نام کردم تا موقعی که کلن وصل شد،7 روز کاری طول کشید...نقل قول:
آقا وضعیت شاتل واسه گیم چطوریه ؟ پارس 1 ماه بیشتره پینگ داقونه قطعی وصلی زیاده هی میام میرم گیم یهو می بینم نت قطع شده واسه 5 min , به نظرتون میارزه بیام شاتل؟
تهران مرکز مخ حکمت شعار
سرویس گیم داره می تونی درخواست بدی برات فعال کنند که دان استریم مودم 1مگ میاره پاییننقل قول:
پینگ میاد روی 100خورده ای تقریبا در حالت نرمال
این پینگه الان من:
تعریفی نداره...........
مال من 4 روز طول کشیدنقل قول:
نقل قول:
پینگ عادی شاتل کلاً همینه... پینگ سرویس مخابرات همیشه از شاتل بهتر بوده...
اگر مخابرات نامحدود داشت نمیومدم شاتلنقل قول:
ببینم دوستان
من تا الان از آسیاتک استفاده میکردم ولی اخیرا سرعتش بطرز افتضاحی کند شده
مخوام بدونم شاتل چطوریه سرعتش
با هیتلر ش ک ن نظیر کریو و غیره سرعتش خوبه یا نه
آیا ارزش داره برم به سمتش یا گزینه دیگری پیشنهاد میکنید